Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
toska....bardzo bym chciała- jesli bedzie chłopiec nazwac go Staś...tak miał na imę mój ukochany dziadek...ale mężuś narazie kreci noskiem....predzej sie zgodzi na Jasia lub Franka
Jak na razie syn jest zadowolony z wyboru;-)
. Mój mąż też był na początku przeciwny, w sumie do porodu a nawet w trakcie (wszyscy mieli z nas ubaw
) kłóciliśmy się czy będzie Staś czy Gustaw, ale jak mały się urodził, mąż zmiękł i stwierdził, że ja mogę wybrać imię. No i jest Stanisław Gustaw:-) 

A mnie nie mdli. I nie boli mnie brzuch. Już zaczynam się martwić, że może jest coś nie tak. Z objawów ciążowych to tylko bolą mnie piersi i wciąż często odwiedzam toaletę. Aha - i jestem senna w ciągu dnia. Czy któraś z Was też nie ma prawie żadnych objawów?
hej jestem tu nowa i chyba powoli mogę się tu dopisać..... wczesna ciaża potwierdzona a dzisiaj ide na kolejne usg o 19:30 zobaczyć czy wszystko ok... miałam małe problemy na początku.. pierwszy raz na usg byłam 43 dniu cyklu wg. ostatniej miesiączki to 6 tydzień i 2 dni a na usg nie było widac zarodka i ciąża wyglądała podobno na ok 5 tydzień jeszcze do tego wyszedł mi bardzo niski progesteron i od 29 lipca jestem na luteinie... ponadto za dużo chyba czytam i zaczęłam się martwić moim spłaszczonym pęcherzykiem.....
. Nie martw się, napewno wszystko będzie OK.Toska chyba mamy teoretycznie ten sam termin- 24 marca! Jak się trzymasz? Z tego co wywnioskowałam to już Twoje drugie dzieciątko więc jesteś bardziej obeznana
Pozdrawiam
Tym bardziej, że to już moja trzecia ciąża, pierwszą niestety poroniłam:-(
I pojawiły mi się straszne pryszcze na twarzy

Hej dziewczyny jestem juz po usg:-):-):-)wszystko ok serduszko bijetermin przyblizony na 29 marca
![]()

dziewczyny, czy któraś z Was badała sobie poziom progesteronu w ciąży?
Ja miałam badany 10 dni temu i wyszło mi 53,23 ng/ml. zastanawiam się czy to nie za dużo jak na 5 wtedy tydzień? Czy ktoś może mi odpowiedzieć?

nie odpuszcza nawet na chwile grrr....mam nadzieje że szybko mi przejdzie, bo nie chciałabym sie zamartwiać, dobrze że jutro wizyta u ginka
Buziaczki dla wszystkich mam.Ja w ciąży ze Stasiem też nie miałam żadnych objawów, jedynie bolały mnie piersi, poza tym czułam się rewelacyjnie. Nie martw się napewno będzie zdrowy, śliczny SYN;-)![]()