Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Truda .
wiesz powiedzial mi ze za miesicac .. i kropka.. takze tak jak mi poradzilas pojde chyba prywatnie. Chce sie dowiedziec ile wazy dzidzia i czy dobrze sie rozwija. wkoncu to 8 miesiąc. dzięki . ;*
zawsze tak miałam przy jakichś tabletkac hormonalnych, brałam duphaston przez 4 miesiące ciąży, s kiedys przy tabletkach anty to juz tez masakraaa..dlatego ogólnie krótko je brałam, zmieniałam na najróżniejsze ale porażka była.
nie naprawiła jej i ma taką rozciętą.mój tak nie ma - nie lubi różowego koloru, marudził, jak kupowaliśmy coś różowego a teraz nie może się pogodzić z tym, że dla naszej córki różowy jest najpiękniejszy na świecieMój mąż bez względu na kolor wybierał same sukienki (wariat, kazałabym mu spać w sukience, albo paradować całe dnie tylko w spódniczkach). Muszę przyznać, że nawet różowe śpioszki wydawały mu się pasować tylko na chłopca. Czy wszyscy tatusiowie dziewczynek tak mają?

ja też mam z tym problem - z tą izolacją od ludzi, brakiem rozmów, kontaktów...a mnie własnie przeraża to ze w firmie własnej w domu będe BEZ LUDZI!! siedze na zwolnieniu od 2 msc ciązy i mnie juz szlak trafia przez co dla męza nieznośna jestem![]()

u mnie też taka róznica będzieM*R u mnie też różnica w wieku dzieci będzie 2i 9 msc to fajna różnica myślę że odpowiednia.

po brzuszku nie można wyrokować - ja miałam nieduży, a córka miała 4kg i 60cm ;-)Agusia jak bylam w szpitalu na obserwacji 6 tygodni temu to lezala ze mna dziewczyna 4 dni po terminie. brzuszek miala taki jak ja teraz!! i urodzila dziewczynke 4kg! niesamowite. a do tego basia byla wysoka, z 180cm ale mysle ze niekoniecznie po brzuszku mozna prognozowac wage malenstwa. mój brzuchol jest dosc duzy i maly wazy 1800musi jeszcze podrosnac, ale tak bardzo mocno chce juz go miec.
ja robię dokładnie tak samo - w domu nigdy nie n oszę, jak wychodzę zakładam, problemu na razie nie mamCześć dziewczyny co do obrączki to naszczęście nie mam takiego problmu bo jak jestem w domu to zaraz ją ściągam a zakładam jak gdzieś wychodzę ale jak jej zapomne to jak bez ręki . Zresztą ja nie śpię w obrączce bo w nocy też paluszki puchną .

nadrabiam posty bo mam zaległości 

a gdzie tu jeszcze do końca ciąży
a co najlepsze codziennie sobie obiecuję że nie będę jadła słodkiego ale nie mogę się opanować bo tak bardzo mi się chce 
najpierw pomyślałam sobie aaa podjadę do tesco, ale w końcu zaczęłam sama robić hi hi około godziny 2 ciasto, zanim wyrosło to gdzieś o 4 pączki były gotowe 
hi hi a jak smakowały (pierwszy raz robiłam sama pączki). Wariatka ze mnie 

a pączusie to ja też codziennie do kawki po obiadku muszę zjeść ale od poniedziałku koniec z pączkami bo to one mnie tak tuczą i ogólnie muszę troszkę mniej jeść