Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczyny czy macie wypróbowany sposób na pozbycie się zbędnych kg po ciąży , ja dopuki karmiłam Nikusia 10 msc było ok ale potem moja waga sama zaczęła iść do góry. Wiem że jakieś radykalne diety nie wchodzą w gre i że nie wolno szybko schudnąć jak się karmi ( a ja zamierzam) tak bym chciała teraz dojść do formy .Z Nikodemem startowałam z wagą 63 a teraz 73
obecnie jest 80 a jestem raczej wysoka jak wam udało się dojść do formy lub jaki macie na to pomysł.
... ha ha to chyba tak każdy - mój ojciec po 5 dziewczynach się poddał...my zawsze chcieliśmy mieć dwoje dzieci, ale jeżeli teraz będzie druga córka, to mąż coś marudzi o trzecim... ale ja nie wiem, czy będę na siłach![]()
a ja chyba dam spokój 2 synków wystarczy
znowu nie moge spac. Lody na gardlo nawet pomogly, ale za to pojawil sie katar i stan podgoraczkowy. No i sie mecze, nos mi sie zatyka, oddychac ciezko...:-(
Pewnie przyjedzie moja mama, ale ona tak bardziej do pomocy mi w domu. Wpasc na chwile bedzie mogla siostra, bo jest tez w Wawie. Reszta mam nadzieje, ze pozniej, jak juz sie oswoimy z nowa sytuacja. A jakby komus przyszlo jednak do glowy od razu nas odwiedzac, to bedzie sobie musial radzic sam, bo latac za goscmi od razu po porodzie nie zamierzam