Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my z mężem od ponad roku mieszkamy od teściów....zeby nie skłąmać 10 min spacerkiem a autkiem 3min byli u nas 3 razy!!!!! 1 raz w moje urodziny rok temu, potem 2 raz na kawe przyszli po pół roku i teraz w nowy rok przyszli na godzineHeh, dziewczyny moja tesciowa natomiast chyba czuje we mne rywala.. sama nie wiem jak to nazwac. lezałam na patologii przez 6 dni na obserwacji i nawet nie zadzwoniła. nie wspomne ze 2 ulice dalej mieszka od szpitala. teraz jak z mezem sie przeprowadzilismy od 9 grudnia na inne mieszkanie to dopiero wczoraj nas odwiedzila. chociaz zaproszen bylo wiele. i tak maz ja przywiozl i odwiozl. przyszla napoila sie herbaty i powiedziala ze sie spieszy z eby ja odwiozl. masakra. mam nadzieje, ze bedzie jak najrzadziej bywac jak bedzie kruszyna. nie lubie jej.
a co lepsza jak kamil prosil zbey kupila lozeczko bo my nie mamy za co :-) to powiedziala, ze ja tez nie stac. i powiedzialam mezulkowi zeby nie prosil wiecej ze jakos damy rade. ale patelnie z zeptera czy jakies parowary to systematycznie kupuje.

Jest u nas od piątku, pomalowała nam pokoj i przedpokoj, umyla okna w 2 pokojach, w ogóle mi się nie wtrąca do niczego (a o to były wczesniej awantury, szczególnie za wtrącanie się w kuchnię i sprzątanie) i naprawdę jest miła!! I jeszcze dała nam pieniążki na wózek, żeby wnuk miał też coś od nich
ja tez jestem bardziej wyluzowana no i atmosfera jest zupełnie normalna. Mam nadzieję, że to się już nie zmieni, ona jutro rano już wyjeżdża i pewnie zobaczymy się znowu dopiero po porodzie.Dla mnie jest to szczyt wszystkiego, takie traktowanie kobiet w ciąży. Uważam to za oczywiste, że kobiety w ciąży powinny być wpuszczane poza kolejką. Ja np. mam łożysko przodujące, ale nie uważam że mam się z tego każdemu tłumaczyć - sama moja ciąża powinna wystarczyć. Przecież kobiety ciężarne mogą mieć różne problemy - żylaki, duszności, różne zagrożenia i przeciwskazania do długiego stania/siedzenia. Też mnie oburzyło ostatnio byłam robić morfologię, kolejka była duża i poprosiłam grzecznie czy ze wzgl na zagrożoną ciążę mogę wejść pierwsza, to reakcja facetów była ok, ale baby prawie, że mnie zjadły! I to kobiety, które w większości same były w ciąży i rodziły...Poza tym bylam dzisiaj na badaniach morfologia + mocz + drugie badanie na toxo i u mnie w laboratorium ciezarne ida bez kolejki. zawsze emerytow jest nawalone i nie chca puszczac wiec dzisiaj bezczelnie bez pytania weszlam bez kolejki i tyleoburzenie siegnelo zenitu ze niedosc ze niekulturalna to nawet nie powie ze chce wejsc.. ale udalam ze nie slysze, zyczylam milego dnia i wyszlam. no i 86zł do tylu jestem
![]()