Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja prałam zawsze normalnie - w proszku i płynie, tylko "sensitive"Dzien dobry!
Juz nie spie z dobra godzinke,caly czas lezalam z mysla ze zasne a tu lipa
Dziewczyny mam pytanie jak pralyscie ubranka dla maluchow to uzywalyscie plynu do plukania?ja juz kiedys kupilam i teraz sie zastanawiam czy mozna.
kasiullka, straszne to tak stracić dziecko albo po porodzie czekać czy będzie żyło czy nieWczoraj wieczorem dowiedzialam się od mojej koleżanki, że straciła dzidzie,była w 3 miesiącu, na ostatniej wizycie u lekarza, podczas usg, ginek zauważył że serduszko jej dzidziulka nie bije:-(, odrazu skierował ją na patologie, gdzie potwierdzili najgorsze, podłączyli nawet ktg żeby się upewnić i zero reakcji, więc stało się najgorsze co może być, wywołali poród, to przykre musiała rodzić martwe dziecko...
Od innej koleżanki jakiś czas temu dostałam wiadomość, że urodziła wcześniej, Oluś teraz jest już zdrowy, ale że było na początku, też nieciekawie...wiecie ona już jedną dzidzie też straciła, więc teraz też się przeraziła...urodziła w terminie tzn.tydzień wcześniej, zaczęło się normalnie, ale skończyło cesarką, bo Mały był mocno owinięty pępowiną, przez moment przestał oddychać i z siniał...więc dostała cewnik w tyłek i wjechała na salę, po wyjęciu go z brzusia nie oddychał, reanimowali go przez jakąś chwilę, więc dostał zero pkt. po chwili 3 pkt.a ostatecznie 8 pkt. Wyobraźcie sobie co musiałą przejść, jest pocięta w kroczu, i jak przy c.c. Teraz jest już w domciu.
Co do teściowej zapowiedziałąm jej ostatnio jak była, że nie przyjmuje żadnych wizyt zaraz po porodzie, więc zapowiedziała, że rozumie, ale na Święta Wielkiej Nocy to już napewno przyjedzie...nie powiem, żebym była szczęśliwa z tego powodu...
Ostatnio wiecie co wypaliła, dosownie cytuje "skąd to imię wymyśleliście..Natalka, innych nie ma, bo wiecie mi się podoba Alicja" ja jej odp. że takie imię wybrał jej syn, że on od zawsze chciał mieć Natalkę, więc teraz będzie ją miał, a ona za chwilę odpaliła "będę musiała się go zapytać skąd mu to imię do głowy przyszło"
Na to mój Grześ, jak se mama urodzi córkę to nazwie Alicja, a póki to nasze dziecko nazwiemy je jak chcemy...Natalka i kropka.
Imiona u nas od początku były tak wybierane, że ja dla syna on dla córci.
Co Wy na to?![]()
:-( a co do imienia, to fajnie Twój mąż powiedział ;-)
pierwszy raz taką porządną, chyba z pięć minut mi brzuszek podskakiwał ;-)Dziewczyny pomocy byłam dziś u diabetologa i dostałm insulinę a myślałam że mam całkiem niezłe te wyniki a tu się okazuje że nie poradzę sobie tylko dietą bo jestem w 29+4 tyg i wszystko dopiero przedemną . Niby te po posiłkach to jeszcze jeszcze choć wszystkie zbliżone do 140 ale na czczo od 90 do 95 to za dużo mam mieć poniżej 90 a nawet 85 i co dziś pierwszy raz na noc w nóżkę ała .Nie dość że 4 razy w paluch to jeszcze to no nie masakra. Z tego wszystkiego zapomniałam się go zapytać jak to wpływa na dziecko ,wizyta u gin w poniedziałek ciekawe co powie jak się dowie w potem też w poniedziałek znów diabetolog więc następny tydzień zacznę od samych lekarzy . Na samą myśl o tej insulinie robi mi się słabo.![]()

KasiulLka - a Mikołaj jest rozrabiaką czy spokojny chłopiec? - mam 1 rozrabiakę i aż boję się że 2 też będzie....

mysle ze do jutra wytrzymam hehehe
ciagle gazety i filmy juz padam lezec mi sie nie chce:-(bola mnie biodra