Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Coś mi internet wczoraj nie chciał wieczorkiem zaskoczyć i dopiero teraz doczytałam pytanko. Wg tego co ja wiem to różnie jest z cc u kobiet z cukrzycą. Owszem przy bardzo dużych "skokach" poziomu cukru przy cukrzycy insulinozależnej wykonuje się cięcie. Natomiast mam koleżankę, która niecały rok temu rodziła naturalnie pomimo cukrzycy ciążowej (ale wyregulowany już był poziom cukru). Nie orientuję się tak bardzo dokładnie co do tego ponieważ nie jestem położną tylko pielęgniarką (to wbrew pozorom duża różnica - ja nie mogę pracować na położnictwie, położna nie może pracować np na oddziale chirurgicznym). Wg mnie to przy stwierdzonej cukrzycy każda ciężarna powinna mieć wykonane cc ponieważ poród fizjologiczny to jednak duży wysiłek i ma to wpływ na poziom cukru w danym momencie.edis ja w związku z twoim zawodem mam pytanko . Jak rodziłam pierwsze dzieciątko to była też laska co miał cukrzyce i też się kuła tą insuliną i mówiła że będzie miała cc właśnie z tego powodu , a czytałam też od którejś z dziewczyn że to nie prawda możesz mi napisać jak to jednak jest dziękuję.
tylko wyjaśnij mężowi że ćwiczysz bo pomyśli że go kusisz ;-)

trochę mi napędziłaś stracha, no nic mam nadzieję że młody się obróci, bo w tym kraju szczęściem jest jak cię do szpitala przyjmą, a cesarka to tylko po znajomości albo w krytycznym stanie, no ale będę się martwić bliżej porodu
najbardziej bym jednak chciała by dzidziuś się obrócił i urodzić go naturalnie, choć 1 poród miałam ciężki to jakoś boję się cc. 

.
Truda23 leż dużo odpoczywaj ja teraz też trochę poleżałam obiecałam sobie że będę leżeć jak najwięcej żeby Martnka była w brzuszku jak najdłużej no i martwi mnie to rozwarcie bo po tygodniu zrobiło się jeszcze większe lekarka zwiększyła mi no spe zobaczymy co to będzie,dobrze że zaraz 2 tygodnie ferii :-)