Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A i musze sie pochwalic, bo zrobilam wczoraj karpatke i wyszla tak pyszna jak nigdy, ze chyba sama przynajmniej polowe zjem. O skutki obzarstwa bede martwic sie pozniej
A poza tym dziewczyny wczoraj dostałam miesieczniki Medicus i jakies inne gazety i co chwila artykuły o czerniakach. jestem przerażona. W USA 20%przypadków zachorowań na czerniaka kończy się zgonem a w Polsce aż 55%! przyczyna - brak profilaktyki i późne wykrywanie. Jak mały podrośnie to biore męża i ok maja idziemy na dermatoskopie. W dzieciństwie byłam popażóna przez słońce. Lepiej dmuchac na zimne.W Luxmedzie cena 60zł. A w prywatnych gabinetach w lublinie 150-200!!
jestem bardzo ciekawa jak dlugo po odstawieniu fenoterolu wytrzymasz...powiedz dlugo brałaś?...Justina a co to jest dermatoskopia, na czym to polega??
Madzik dobry pomysł z nowymi wątkami
ja odstawiłam fenoterol i od dwóch dni mam twardy brzuch, trochę się tym martwię, a wizyta u gina dopiero za tydzień :/