KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Boziu Julia to bardzo współczuję to ty rybko naprawde nie masz nikogo prócz swoich dzieciaczków . Musisz być naprawde silną kobietą .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Współczuję Ci bardzo. A wokół mnie wszyscy latają, mama, babcia tata i mąż chociaż Ci dwoje na końcu do końca nie mogą zrozumieć kobiety w ciąży eh a ja jeszcze czasami czuję się samotna. Eh i teraz taki wstyd poczułam, jakbym była za bardzo rozpieszczona
. Nie rozumiem Twojego męża niestety 

Widocznie tak jest zapisane tam do góry, taką droge mam obrana i przez nią musze iść
Ale nie narzekam bo mam dzieci i nie jestem sama dostałam od losu najpiękniejszy dar - własnie dzieci a nie każda kobieta dostaje taki dar i to one sa nieszczęśliwe:-(, ja jestem wdzięczna
przytulę się do mężusia i może zasnę :-)Maniulka, to chyba czop Ci zaczął odchodzić?miotlica trzymam kciuki za wizytę
Agusia1987 twoją teżi innych dziewczyn które jutro maja badanko
A ja zapomniałam wam powiedzieć co mi się wczoraj rano przytrafiło: robię siusiu,podcieram się a tam takie cos dziwne taki sluz jak za przeproszeniem smark tylko koloru jasnego i lekko różowawy i tak malutko tego było od tamtej pory juz nic podobnego mi nie wyleciało czy to możliwe że po wtorkowym badaniu mogło to cos być hymm zastanawia mnie to![]()
Lozysko drugiego stopnia, wiec rzeczywiscie moge jeszcze ze 4 tygodnie pochodzic w dwupaku, ehhh....
I dogódź tu takiej, hehe
. Ja przez ostatni tydzień też miałam dużą ochotę na słodkie ;-), a teraz mi już troszkę przeszło, ale pączka to sobie teraz zjem;-). A co tam... raz ja Wam narobię ochoty
a nie zawsze Wy mi
.