julia.l wiesz co chyba takiej sytuacji nie da sie z niczym porównać jak los może być tak okrutny![]()
w zupełności się z Tobą zgadzam
sz łzy się cisnął do oczu jak czytam o tym co przeszłaś i do tego w sumie sama na siebie zdana :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
julia.l wiesz co chyba takiej sytuacji nie da sie z niczym porównać jak los może być tak okrutny![]()
Poczulam cos dziwnego w ustach i okazalo sie ze strasznie krwawia mi dziasla i zupelnie odeszly mi od zebow:-( mam wrazenie ze zaraz wszystkie wyleca.
mnie moi rówieśnicy kompletnie nie pasowali, ale to moze na takich trafiałam.:-)
My z mężem sie do tego kina przyzwyczailiśmy
mi z końcem marca kończa się bilety ulgowe i chyba dopiero zaczynam czuć że sie starzeję
:-)ponoc ush w tym okresie ciazy nie jest juz miarodajne jesli chodzi o okreslanie terminu porodu..dziewczyny jak Wy patrzycie na termin porodu ja juz sama nie wiem wg ostatniego usg to niby 22 marzec wyszedl a wg om 31 marca.... dwa tyg temu na usg mlody mial wielkosc glowki i nozek jak w 34 tygodniu.......teraz bylby 36....hmmm z Hubertem az takiej rozbuieznosci nie mialam terminow... (mial 2 lutego urodzic sie wg OM a wg usg 1 lutego....a urodzil sie 29 stycznia...) kurde
a mlode ma duza glowke jak i Hubcio bryyy masakra jak naturalby prod![]()