reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Julia nie wiem czy czytalas moje wcesniejsze posty ale jesli nie to tak dla przypomnienia.Obecnie mieszkam w Irlandii a tu jest inaczej niz w PL.Nie ma wizyt u gina na poczatku ciazy,tylko praktycznie cala ciaze prowadzi GP(czyli dr.rodzinny).Mialam dwie wizyty i tylko mierzyla mi cisnienie i pobrala krew i mocz.Wizyte z ginem i usg mam 17wrzesnia ale wczesniej zrobie sobie tez w PL

Udanego wypoczynku:-)

ewelcia86, my mamy termin cywilnego na 3 pazdziernika takze Ty i tak jestes w swietnej sytuacji. ja nie mam pojecia co zaloze, narazie znalazlam na allegro 3 czesciowa garsonke,ale troche w ciazy boje sie zakupow na allegro bo wiadomo jak cialo sie zmienia i moze sie okaze ze wygladam jak w worku na ziemniaki :-D

Julia, miłego wyjazdu życzę :-)
Evelcia, mnie brzuszek jeszcze nie boli, ale jest to jeden z normalnych objawów na tym etapie ciąży. Macica się powiększa, inne narządy muszą się usuwać, aby zrobić miejsce, rozciągają się więzadła, czasami jest ucisk na jakiś nerw. Będzie ok!
Kruszynko, ciesze się, że zajrzałaś i że mąż wrócił - tak myślałam, że wróci. Mężczyźni czasami na reakcje stresowe reagują potrzebą samotności, łatwiej im tam strawić i przemyśleć pewne rzeczy. Ułoży się Wam, zobaczysz!
Daria, to może rzeczywiście lepiej poczekać z kupnem kreacji? Przez miesiąc figura może Ci się zmienić a na szczęście czasy takie, że w sklepach wszystko. Ja kreacje do swojego ślubu kupowałam 10 dni przed, bo wcześniej leżałam w zagrożonej ciąży, potem było poronienie - i wszystko było super, świetne rzeczy kupiliśmy.
Maniulka, ja też myślę że trzeba walczyć. Ja też myślę czy nie zrobić tego w stosunku do lekarza, który narobił mi świństw w ostatniej ciąży. Tym bardziej, że pewnie nadal je robi kolejnym pacjentkom, a myślę, że takie rzeczy należy urywać.
Miłego dnia Marcóweczki!

daria1986r ja jak brałam slub byłam w ciąży z synem w ok 17 tygodniu nie miałam zbyt wielkiego brzuszka.Slub miałam w sierpniu sukienkę kupowałam pod koniec czerwca z zapasem na brzuszek,to było ryzykowne ale udało się musiałam zaryzykować bo pierwsza wersja była że będę wypożyczać a to robi się z dużym wyprzedzeniem a że trafiła mi sie piękna nowa suknia za te same pieniądze ale do kupienia to się nie zastanawiałam ale tak jak ty kochana do cywilnego to spokojnie zdążysz kupić tak jak pisała Vinniki w slepach tego pełno.:-)A jak już tak piszemy o tych slubach to własnie dzisiaj mam 8 rocznice szkoda że mój D tak daleko i nawet mnie w tym szczególnym dniu nie przytuli:-(

Maniulka, no to gratulacje! Miłego dnia Ci życzę, a ślubny na pewno będzie przytulał i słał fluidy na odległość :))
Ja jestem "młodą mężatką" bo ślub brałam 28.03 (i termin z dzidziusiem mamy właśnie na rocznicę ślubu), co mnie troszkę bawi, bo staż małżeński mam długi - z moim eks byłam aż 10 lat...

reklama
No to jak by sie urodziła dzidzia w rocznicę slubu to po prostu rewelacja najpiękniejszy prezent :-)Jak rodziłam syna to wody odeszły mi 19 grudnia(termin miałam na 15 lutego)oczywiscie byłam załamana bo to znacznie za wczesnia no ale skoro już sie pchał to sobie mysle no tak zrobimy prezent tacie na imieniny {Dariusz}ale niestety wstrzymano mi poród i urodził sie 20 12 2000r

Do góry