reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2009

reklama
bansikxd ja placiłam za badanie ok 40 zł - za 3 pobania krwi i to ochydne cholerstwo do picia

Mnie od kilku dni córcia kopie dzień i noc praktycznie bez przerwy. Czy to nie jest czasem nic złego? może coś sie jej dzieje? Poza tym od wczoraj boli mnie bardzo na dole z prawej strony, nie moge chodzić ani siedziec. Jak już chodze to pochylona. Tylko jak leże na boku to jest lepiej. Czy któraś z Was też tak miała?

siostra zaraz odbierze mi wyniki, ale dzwoniłam żeby potwierdzili mi że wydanie jej i kobieta stwierdziła że wyniki nie są ładne, cukier mi nie spada po 2 h i że mam iść do lekarza - cholerlka co jeszcze....

Ja miałam 50 g glukozy i wynik przed 86 a po wypiciu po godzinie 116 więc chyba oki .
czy ja wiem czy to jest niedobre mnie to tam smakowało :-)ale co się dziwić jak ja lubię pić mleko słodzone z puszki .:rofl2::rofl2::rofl2:
Jedynie trochę było mi niedobrze bo wiadomo nadczo aha i pielęgniarka kazała mi pół godziny siedzieć w poczekalni bo twierdziła że może mi się zrobić słabo.

Dziękuje za odpowiedź ja dopiero będę miała pierwszy raz robione te badanie i 50 g glukozy ja też lubie mleko z puszki ale boje się bo to nadczo :-(

Ja miałam 50 g glukozy i wynik przed 86 a po wypiciu po godzinie 116 więc chyba oki .
czy ja wiem czy to jest niedobre mnie to tam smakowało :-)ale co .

Nika ja płaciłam 21 zł- u nas każde pobranie krwi 7 zł a ja miałam 75 i 3 razy pobieraną krew, przy 50 masz tylko 2 razy
glukoza ok 4 zł w aptece kosztuje
acha dzięki a mi kazala 75g ojjj i fujjjjjjjjjjj mleko z puszki skondensowane i to w tubce tez lubie czasami troszke na język sprobować, ale nie wypila bym tego nawet łyżeczki :) glukoze juz mam ;-)ale jeszcze musze lecieć po cytryne :tak:

reklama
kto zna normy? - bo mi oczywiście nie wpisała tylko wyniki i tak
cukier I badanie 83 mg/dl
cukier II badanie 154 mg/dl
cukier III badanie 143 mg/dl
i tylko powiedziała że są za wysokie w laboratorium:szok:

Do góry