czesc wam
kasiulka straszne sa te historie co opisujesz.Nawet nie wyobrazam sobie jak okropny musi byc bol po stracie dzieciatka.
Madzik ja tez jestem splakana i z gilem do pasa jak widze programy o chorych lub porzuconych dzieciach.Kiedys na TVP2 okolo godz.22 chyba w poniedzialki lecial program o nazwie bodajze "kochaj mnie" o dzieciach niechcianych,nierzadko chorych.Zawsze z mama ryczalysmy jak bobry az nas tata zamykal w pokoju bo nie mogl tego zniesc.
Kaczuszka ja po niedoleczonej grypie mialam zapalenie miesnia sercowego czego skutkiem byla wlasnie arytmia.Juz ja mam od kilku lat wyleczona i narazie nie zauwazylam zeby sie nasilila ale i tak mam to jako wskazanie do cc(poza wzrokiem).Moze zglos sie do kardiologa?Wiesz,serce to nie przelewki.
Co do imion to z tych dziwniejszych znalam Zefiryne,Dobrohne i Berenike z tym ze to 3 imie jeszcze jakos mozna przelknac.Imie to musi sie podobac przede wszystkim rodzicom dziecka a reszta czyli rodzina i znajomi jak sa taktowni to nie powinni wtracac nosa a juz zwlaszcza krytykowac wyboru.
Ubranka,kocyki itp. piore w platkach mydlanych Dzidzius i narazie nie myslalam o plynach do plukania.Po platkach ubranka sa miekkie i maja delikatny mydlany zapach ale ladny,nie taki z czasow PRL;-)
Jesli chodzi o spanie to przy nocnym przekrecaniu sie z boku na bok,najtrudniejszy jest dla mnie etap kiedy jestem na plecach-brzuch jest taki ciezki,normalnie wgniata mnie w materac i czuje ulge jak juz go na dany bok przekrece.
Z innej beczki-widzialyscie w tej galerii w gornym prawym rogu jest taka dzidzia "mamahelenki"-ale to dziecko ma dlugie sliczne wloski!Tylko te skosne oczka chyba zdradzaja ze ktores z rodzicow jakies akcenty wschodnie ma