reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2009

hejka,
dzis znowu wyciagnęłam m do kina :-) żeby dzień szybciej minął.
karolka 84 ale dałam ciała z tą Zuzią i szpitalem !!! pokićkałao mi się. naturalnie chodziło o Justynę! swoją drogą ciekawe co u niej, czy juz jest po wszystkim...
Viola1978 powodzenia w IMID jutro!!! może jednak uda nam się tam spotkać...
MR piękne ciasto,czuję sie zaproszona ;-)
powodzenia jutro !!!! trzymam kciuki !!!! :-)
ola no cóż, współczuję Ci bardzo, to są właśnie te gorsze strony macierzyństwa. jutro będzie lepiej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny!
Chyba coś się zaczęło dziać - w nocy skurcze, a rano zaczęłam plamić + boli mnie brzuch jak na @. Trzymajcie proszę kciuki!
Miłego dnia!

Czesc kobiety!!

Długo mnie nie bylo - no ale wiadomo, porod, szpital:tak: Jestesmy od niedzieli w domu z Tadkiem no i nie bardzo mam czas na komputer...
Niestety nasz maluszek urodził się z rozszczepem podniebienia miękkiego (na szczescie nieduzym, ale leczy się to zabiegiem chirurgicznym jak dzidzius jest starszy) i przez to nie potrafi ssac piersi. Karmimy go ze specjalnej butelki. Ale - moj wielki sukces! - jest na moim pokarmie, siedze co 2-3 godziny na laktatorze i sciągam, jest coraz lepiej:-) Laktator Aventu - boska sprawa, uratował mi karmienie. W szpitalu odciągalam elektrycznym medeli i dla mnie Avent jednak lepszy. Pytanie tylko, jak bedzie z jego trwaloscią - najwazniejsze, ze na razie jest super.
Postaram sie pozniej wstawic opis porodu - dla otuchy dodam ze dla mnie gorsze niz porod byly 3 kolejne doby w szpitalu, baby blues mialam ksiązkowy!!!

Witajcie!

monik-fajnie ze jestes...

vinniki-trzymam kciuki

a u nas bez zmian-tzn bez skurczów i bez boli...jutro rano mam sie zgłoscic na oddział, wybieramy sie ok 8.00....

ide poczytac co na innych watakch...

dziewczyny-bede miała prosbe-jak mnie nie bedzie piszcie do mnie na priv jak beda jakies nowosci porodówkowe-bo obawaim sie ze jak wroce moge wszystkiego nie wyłapac...

Evulek nic się nie stało:-) pomyłki to przecież ludzka rzecz:tak: właśnie ciekawe co u Justyny....

Vinniki trzymam kciuki i czekamy na radosne wieści:-)

Dziś mija termin mojego Maluszka...muszę przyznać że zrobił mini prezent mamie - w nocy miałam jeden skurcz:-D:-D:-D tylko co dalej?????

WITAJCIE
3.03.2009 w 40tyg o 12.40 urodził się JAN ZBIGNIEW 4200g i 56cm
Jak na razie nie mamy żadnych większych problemów, młody wcina mleczko mamusi, po dwie piersi na raz, przybiera na wadze ok50g dziennie.
Pozdrawiamy Ania i Jaś

vinniki trzymam kciuki:-)
modroklejka za ciebie tez bo ty jutro idziesz do szpitala.

wiecie moze co z volcan????
ktos kiedys pisal ze chyba zaczyna ja cos brac i nie bawem urodzi.

nika na ciebie tez przyjdzie kolej:-)
anawoj-gratuluje.

ale tu cisza,nie ma prawie nikogo:szok:

reklama
czesc dziewczynki
Przepraszam te jeszcze nierozpakowane ale ja tez was juz zostawiam...Jutro mam sie zglosic do szpitala i tam beda ze mna kombinowac. No zobaczymy co tez wymysla;-)
Pojade pewnie rano i sie tak domyslam ze mnie zostawia na patologii...

Do góry