reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Maniulka biedny Twój m ;] Kuba śpi ze mną jak m nie ma, ale jak m jest to nie ma mowy żeby Kuba z nami wstał, a to głównie dlatego, że ja wole wziąć go do siebie do łóżka niż go lulać, uspokajać czy robić mu mleko, a m wstanie i zrobi co trzeba ;] ja tam leń jestem :D

reklama
magda19lenka Napisałam na pw;-)
Maniulka ja również się ciesze że dziś piątek wyprowadzamy sie w iiny rejon miasta czyli starówka powrót na stare smieci jak dla mnie bo ja tam 8lat mieszkala zanim poznalam meża wczoraj nie mogłam spac zasnełam przed 3 rano maz mnieładnie przeprosił wziełam tabletke na sen i dopiero udało mi sie zasnac o 6 obudził mnie budzik meża do pracy i deszcz leje od 6 rano a miałąm tryle prania robić chyba zaniose wszystko na strych Moja szntrapa małą wstała lece...

mój wstaje o 6-7 rano... co ja bym dała że spał chociaż do 8 ;D
teraz też śpi, a mi się nic nie chce przez tą pogodę, dziś obiadu raczej nie będzie, bo mam LENIA, takiego wielkiego ;| mały i tak nie chce nic jeść ostatnio, przez zęby chyba, więc zrobię mu jajo na parze albo usmażę rybkę i starczy na dziś robienia czegokolwiek :/

edit: tak dawno nie miałam lenia, że zapomniałam o słoiczkach w szafce, tak więc w ogóle nie gotuję, tylko przygrzeję młodemu słoiczek i obiad podano... mama idealna ;p

Ostatnia edycja:
Mało mnie mało was co tam u was ja dziś spędziłam czas u rodziców i na mieście mały rozrabiaka wariuje przeprowadzam sie juz na amen w środę ;-)

a my też dziś byliśmy u mojej mamy i na spacerku, i zmokłam jak kura ;D miałam parasol, ale nie chciało mi się go rozkładać

mały zaczyna znów jeść jak kiedyś, widocznie zęby dawały mu popalić i nie chciał jeść ;]

muszę wyłączyć kompa, bo się uzależniłam od allegro... jeszcze trochę i m mnie zabije ;D

reklama
Tak weekendy, a zwłaszcza w wakacje są ciche ;]

Maniulka mój m stwierdził, że to chore siedzenie na allegro, więc już nie tylko oglądam... ;p ale dziś już wpisałam kwotę w ramkę i... skasowałam ją, bo po co mi sześćdziesiąte spodnie ;p ale jeszcze trochę i bym je kupiła, mimo, że nie mam miejsca w szafkach :D

Do góry