dzień dobry
schłodziło się
Mati dziś od rana super się zajmował małą, a jakich pożytecznych rzeczy ją uczy

np ubierał się i krok po kroku małej tłumaczył co robi i jak to się robi haha
teraz Mati rysuje, mała śpi, a ja z kawką i ciachem do was zaglądam
Anka WoW Ethan wymiata z jedzeniem

moja mała jeszcze tylko o mleczku i wodzie..noo czasami herbatce ziołowej

no i pięknego komplementa dostałaś
Madzia haha teksty dzieciaków nieraz zwalają z nóg

Jasiek niezły agent
zazdroszczę że macie tak blisko morze..my musimy całą Polskę przejechać ehhh..a ciagnie nas, zwłaszcza mnie i Matika
ogród super
Lliluu dziękuję

powodzenia w planowaniu chrzcin, nasze też z przejściami

pierwsze plany były na koniec maja

Basieniak no właśnie, to też moja dewiza..jak maluch śpi, ja wypoczywam i wtedy choćby brud na mniej właził to palcem nie kiwnę

tyle że jak mała nie śpi, to ja mogę ogarniać, teraz to już w ogóle mam super, bo młody zabawia małą a ja spokojnie latam i sprzątam, potem wymiana-ja biorę małą, a młody ogarnia swój pokój
Kania grzeczna Oliwka:-) Mati też był fajny na zakupach, rozbrajał nas nieraz jak zamiast łakoci błagał żebyśmy mu bułkę kupili

a generalnie zawsze była umowa, że jeśli przez czas trwania zakupów będzie grzeczny to na koniec kupimy coś słodkiego, czy co tam chciał

nieźle Gabi ma już wyrobioną koordynację ruchów

moja mała już trzyma zabawki i oczywiście pcha je do buzi, stópki coraz częściej zauważa, ale jeszcze ich nie łapie,s próbuję jej dziś założyć zabawkę na stópke, ciekawa jestem reakcji
no i z małej się zrobił mały sprężynowiec, podskakuje, wygina, na boczki przewraca

mały wiercipiętek
na początku zauważyłam że głównie na prawą stronę się przewraca, ale jak jej daję na lewą stronę coś interesującego to też się przewraca, więc chyba wszystko oki
współczuję akcji z tym karmieniem, męczące to.. także trzymam kciuki za spokojne jedzenie &&&&&
haha niezła kupowa akcja

i wielkie brawa za obrót!!!!! Brawo Gabi!!!:-)
Makunia super, że dieta małej służy

no a mamusi ćwiczenia służą, też super
Żabka tulę, smutki precz!
Królowa Gratki planu dnia

z tym -różnie- czasem jak Kania pisze, szybko się zmienia i to się sprawdza przy naszej Melce

są pewne stałe -głównie wieczorny rytuał kąpania o 19:30, jedzenia i spania.
ale np Mati był dłuugo jednostajny hehe ogólnie prostszy w obsłudze był

mała pije wodę i herbatkę, raczej bez problemu, może swojej małej spróbuj podawać malutkimi porcjami np ze strzykawki, żeby zapoznała się ze smakiem
mi włosy właśnie teraz zaczęły lecieć :/
Zuzkon ale fajne zabawki dla syneczka tworzysz, niepowtarzalne