lilu - dla mnie też ta odłonka to czad

nie widziałam ich jeszcze za dużo, a moim zdaniem poręczniejsze od parasolki

i ciesze się, ze i torbe znalazłaś, bo własnie miałam Ci napisac, ze torby tez mają

szkoda, że basenik dzisiaj nie wyszedł, ale przynajmniej córa się załapie na pierwszy raz i będzie komu fotki cykać

i dużo zdrówka dla Twojego Taty
anka - my jedziemy do tego hotelu:
Hotel Spa nad morzem, spa Kołobrzeg konferencje, odnowa biologiczna wczasy rodzinne - oryginalna tajka, Arka Medical spa masaż tajski, hotel Kołobrzeg spa - rodzinne.
dzisiaj tam pojechala koleżanka, która mi go poleciła i jest zachwycona

więc mam nadzieję, ze my tez będziemy

ale na te ceny z cennika nie ma co patrzeć, bo myśmy dostali naprawdę sporo nizsze

o innych miejscach gdzie byliśmy napisze na innym wątku
Kania - współczuję pogody i zmęczenia... mam nadzieję, ze jednak przy niedzieli udało Ci sie trochę odpocząć... może małżonek Cie odciążył??
pytalas o ziółka - jak przestałam je pić to Jasiek się mniej w nocy budzi... ja piłam tez w nocy, żeby miec pokarm, ale może jego bączki męczyły i przez to sie częściej budził - nie wiem....
a pytałas tez o wysypke - Jasiek ma wysypkę na policzkach na drugi dzien po wypiciu przez mnie jogurtu całego... i na drugi dzień znika sama.... jak piję troche mleka do kawy czy zjem żółty ser to nie ma....
u nas dzisiaj była leniwa niedziela, powiem Wam, ze az mi sie gęba cieszyla jak patrzyłam na te moje starszaki... 2 tyg bez nich to dłuuugo.... pojechaliśmy do Decathlonu po taki namiocik na plażę, a kupiliśmy oczywiście sporo więcej rzeczy... do tego potem lody i miło zleciał dzień :-)
a słuchajcie Jasiek zaczął sie dużo więcej uśmiechać od kiedy oni wrócili, dzisiaj nawet śmial się na głos jak Adam mieczem wywijał
Truskaffka -- to u Was tez chyba miło dzień przeleciał
trytytka - ciesze się, ze u Was problemy kupkowe poszły precz

u nas z kupami to średnio, bo robi ostatnio raz na 9 dni, i to po podaniu czopka... ale wcale się nie pręży, bąki idą, nie wygląda na nieszczęśliwego... podpytam jeszcze pediatrę w czw co i jak, bo mamy szczepienie....
ciekawe co tam u
kociatki i
Szczebiotki.....
a rozglądacie sie już za krzesełkiem do karmienia? ja myślę nad jakimś używanym, przeglądam allegro... [ewnie po wakacjach coś trzeba będzie zakupić.....
miłego wieczorku kochane....