Bry.
Ewciulek moja też o tej porze je flachę ale ostatnio rzadko po niej zasypia. W ciągu dnia śpi dwa-trzy razy ale krótko. Super, że Nikoli aptetyt wrócił, moja to tak różnie, jednego dnia je dużo a drugiego tylko by mleko jadła. Parówek jej nie dawałam jeszcze ale bułkę z masłem, wędliną tak. Lubi makaron, ziemniaki, mięsko, marchewkę, jabłka, banany, jogurty, kaszki. Soków nie pije, wodę albo herbatkę. Pewnie jakiś skok, bo tyle nowości i u Was można zauważyć :-) Czekam na filmik gadającej Nikoli.
Truskaffka to dobrze, że dr nie stwierdził nic niepokojącego. Oliwia na bal poszła, wróciła padnięta bo w ciągu dnia nie spała, tak więc padła w 3 sekundy teraz. Widzę, że u Was taktyka podobna jak źle to mama a dobrze to tata. Dziś zaczęła mówić tata :-) Piękne uzębienie ma Amelka :-) Gabrysia póki co ma tylko dwa ząbki a Oliwia w tym okresie miała już ponad 8.
Anka ja wiem czy dużo, raczej w normie. Gabula tak około 14-15 h dziennie, w tym dwie drzemki po 1-1,5 h.
Dziewczyny już śpią, pełne wrażeń, jedna po balu, druga po odwiedzinach koleżanki (1,5 mca starszej) i księdza.
Dziś zrobiła dwa kroczki :-) i mówi tata :-) Zresztą jak chodzi z pchaczem to nawija jak katarynka.
Mąż wybył na kosza a ja już w łóżeczku poczytałam co u Was i pewnie się zaraz położę więc życzę Wam dobrej i spokojnej nocki.