reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

witam

nimitii ja lecialam w ciazy samolotem i wszystko bylo ok, mam nadziej ze lot bedzie przyjemny i zapomnisz chociaz na chwilke o stresie :) Dziekuje za wsparcie

maryla86 ja tez mam imie dla coreczki, juz od dawna :))
asinka85 gratulujue
madziaa21 dziekuje

Dziewczyny ja za kazda trzymam kciuki bo poczatki najtrudniejsze wiec &&&&&&& bedzie dobrze!!!

reklama
Dziękuję Wam :-) Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera.
Co do farbowania, to ja farbowałam włosy całą ciążę, więc nic się nie dzieje. Samolotem leciałam w 5 miesiącu ciąży do Włoch, ale powyżej 6 miesiąca trzeba mieć zgodę lekarza.
Maryla86, Anka26,07 ja też mam imię dla dziewczynki od dawna. A jakie Wasze propozycję??

Ale mnie mdli od rana :no:

nimitii, asinka, Mama Laury witajcie serdecznie:-)
anka 26,07, ja i zabka też z listopadówek ale umówmy się, że z marcówek się nie ruszamy już co?:tak::-D

Martoocha a nie ma szans, że to jakiś chwilowy spadek bety? kompletnie się na tym nie znam, słyszałam tylko, że im ciąża bardziej zaawansowana tym przyrosty mniejsze i dlatego lekarze zalecają to badanie tylko na samym początku

Ewcik udanego urlopu, dużo odpoczynku i relaksu:-)

madzia ja też włosy farbowałam całą ciąże ze Szczepciem, jedyne na co zwracałam uwagę to okno szeroko otwierałam, żeby się nie nawdychać za dużo ale z drugiej strony więcej "świństw" wdycha się czyszcząc łazienkę

nimitii latanie nie powinno szkodzić, ja leciałam i na samym początku i na końcówce i też było ok

onesmile Ty normalnie po 10godz pracujesz czy tylko okazjonalnie tak długo? Podziwiam w każdym razie, jeszcze co innego jak potem można przyjść do domu i odpocząć ale z dzieciaczkiem to praktycznie niemożliwe

My znaleźliśmy domek, nie idealny ale fajny a to właściwie tylko na rok więc wolałam się zdecydować od razu niż znowu jechać 4godziny na kolejne poszukiwania, zwłaszcza że Szczepcio przyzwyczajony do tego, że biega cały dzień już zaczynał ,delikatnie mówiąc, tracić cierpliwość i powrotna droga była wykańczająca dla całej naszej trójki

Ostatnia edycja:
asinka85 mi tez z kalkulatora wychodzi termin na 14 marca, choc niektóre pokazują 13-stego, zobaczymy co powie lekarz w czwartek. Jesteś z rocznika 85?
maryla86 nam tez zawsze podobało sie imie Oliwia, ale zobaczymy jeszcze, bo u nas w rodzinie sami chłopcy się rodzą, ja tez mam juz synka, więc byc moze będzie drugi synek, ale to się okaze. Narazie lekarz musi potwierdzic ciążę:-)

Mnie dziś też męczą troszkę mdłości, głodna jestem ale jak tylko chce coś zjeść to mi się odechciewa:-)

Szczebiotka,
anka26,07 dzieki za dobre słowo uspokoiłyście mnie :) ja myśle, że damy rade do marca. A co imienia mam takie wymarzone Leanna :) ale puki co dzidziuś dla mnie to poprostu groszek :)
A powiedzcie jest tu jakaś mama ze śląska? z jakich miast jesteście? Ja jestem z Gliwic :)

Doroteks tak jestem 85 rocznik i też w sumie czekam na potwierdzenie lekarza. Mi z kalkulatora wychodzi od 13-17 marca, ale najczęściej 14 marca.
Nimitii ja jestem ze śląska, Czechowice-Dziedzice, koło Bielska-Białej :-)

Maryla86, Anka26,07 ja też mam imię dla dziewczynki od dawna. A jakie Wasze propozycję??

Ale mnie mdli od rana :no:

Dla dziewczynki Luiza, Judyta
Dla chlopca Kevin, Nataniel

nimitii, asinka, Mama Laury witajcie serdecznie:-)
anka 26,07, ja i zabka też z listopadówek ale umówmy się, że z marcówek się nie ruszamy już co?:tak::-D

My znaleźliśmy domek, nie idealny ale fajny a to właściwie tylko na rok więc wolałam się zdecydować od razu niż znowu jechać 4godziny na kolejne poszukiwania, zwłaszcza że Szczepcio przyzwyczajony do tego, że biega cały dzień już zaczynał ,delikatnie mówiąc, tracić cierpliwość i powrotna droga była wykańczająca dla całej naszej trójki
nie ma takiej opcji :) nigdzie sie nie wybieramy :)
gratuluje, my ciagle szukamy czegos, ale ciezko
Szczebiotka,
anka26,07 dzieki za dobre słowo uspokoiłyście mnie :) ja myśle, że damy rade do marca. A co imienia mam takie wymarzone Leanna :) ale puki co dzidziuś dla mnie to poprostu groszek :)
A powiedzcie jest tu jakaś mama ze śląska? z jakich miast jesteście? Ja jestem z Gliwic :)

Ja pochodze ze slaska. Mieszkalam w Zorach w Gliwicach studiowalam :D

reklama
Kurcze temat imion mnie przeraża. :-p Ja powiedziałam mojemu zeby on wybrał imiona a ja tylko zatwierdze. Ale ogólnie podoba mi sie imie Alicja, Lena, Aleksandra, Julia, Zuzia, z chłopców to hmm Filip, Kasper, Mateusz

Moj ma troche inne upodobania z tego to podoba mu sia tylko Zuzia i Julka, Lene tłumacz ze jeog kolega juz ma, Alicja mu sie nie podoba a Ole ma moja siostra, Z chłopców to ne gadalismy o filipie ale kasper odpada a mateusza ma tez moja siostra. Także lipa.

Co do mdłości jakoś mnie nie męczą. Tzn czasem i to częsciej chyba zgaga. Ale nic bardzo. Spiaca tylko jestem i zmęczona nawet jak wstane dopiero co z łozka.

Do góry