ala-84
Fanka BB :)
podobno czuć wcześniej u osób bardzo szczupłych,ja ruchy w pierwszej ciąży poczułam około 21 tygodnia. Teraz wiedział już co z czym jeść więc zorientowałam się wcześniej aczkolwiek do kopniaków jeszcze daleko póki co ocierająca się rybka
A u nas młodego coś rozbiera
Mam nadzieję, że uda się zgładzić choróbsko w zarodku!!
A u nas młodego coś rozbiera
Wlasnie boli tak troche zoladek troche na dole (skurcz jelit). Ostatni zaliczylam 2 dni temu, M zamowil pizze m.in z papryka. Pewnie jej nie umyli... Do 1.00 w nocy umieralam, az wszystkiego nie zwymiotowalam (+biegunka). Moze cos takiego Ci sie przytrafilo? Tak czy tak wspolczuje, to po prostu boli jak jasna cholera
tak sie wlasnie "przelewa". Dziec bardziej jak fikajaca (ocierajaca sie) rybka wlasnie
Wczoraj usnąć nie mogłam , kręciłam się jakbym robaki w pupie miała. Weszłam dziś na neta, stwierdziłam , że czymś myśli zajmę , ale patrze się na zdjęcia , na słowa, na wiadomości, ale tak jakbym nic nie widziała . Patrze co 2 minuty która godzina , z 1000 razy patrzyłam jak do doktorowej dojechać (bo to inny ginekolog niż mój prowadzący)
jakbym w śnie jakieś potwory widziała. Przeważnie tętno mam około 60.
. Do tego doszły jeszcze sprawy związane z załatwieniem formalności związanych ze ślubem.. na razie cywilnym ( postanowiliśmy, że przed narodzinami maluszka zawrzemy formalny związek... przede wszystkim dla wygody). Sporo zamieszania
), ale od rana mimo fatalnej pogody dobry nastrój mnie nie opuszcza. Pewnie ok 14 zacznę się denerwować...