jotka21
Zaangażowana w BB
Aniulkas, nie jestem specjalistką w tych sprawach ale z tego co tu dziewczyny piszą może być trochę za wcześnie na usg. Ja jestem w 6. tygodniu i się zastanawiam czy będzie coś widać jutro ;-) Betę możesz spokojnie zrobić, przynajmniej będziesz miała jeszcze większą pewność. No i przede wszystkim gratulację i witamy w marcowych mamach 
A ja dzisiaj czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj
ciągle mnie mdli i na myśl o jakimkolwiek jedzeniu cofa mi się. A gotowanie obiadu to już w ogóle koszmar. Najchętniej bym temu mojemu pizze codziennie zamawiała heh.
Madzia, nic się nie martw. Na pewno jest po prostu za wcześnie. Pójdziesz następnym razem to wszystko będzie widać jak na dłoni. Nic się teraz nie stresuj tylko czekaj cierpliwie

A ja dzisiaj czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj
ciągle mnie mdli i na myśl o jakimkolwiek jedzeniu cofa mi się. A gotowanie obiadu to już w ogóle koszmar. Najchętniej bym temu mojemu pizze codziennie zamawiała heh. Madzia, nic się nie martw. Na pewno jest po prostu za wcześnie. Pójdziesz następnym razem to wszystko będzie widać jak na dłoni. Nic się teraz nie stresuj tylko czekaj cierpliwie

wizytę dopiero mam ok 21 strasznie się nie mogę doczekać...
muszę się położyć chociaż na pół godziny, bo tylko powłóczę kończynami
bo sie chlopak wczasuje