• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Aniulkas, nie jestem specjalistką w tych sprawach ale z tego co tu dziewczyny piszą może być trochę za wcześnie na usg. Ja jestem w 6. tygodniu i się zastanawiam czy będzie coś widać jutro ;-) Betę możesz spokojnie zrobić, przynajmniej będziesz miała jeszcze większą pewność. No i przede wszystkim gratulację i witamy w marcowych mamach :tak:
A ja dzisiaj czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj :confused2: ciągle mnie mdli i na myśl o jakimkolwiek jedzeniu cofa mi się. A gotowanie obiadu to już w ogóle koszmar. Najchętniej bym temu mojemu pizze codziennie zamawiała heh.
Madzia, nic się nie martw. Na pewno jest po prostu za wcześnie. Pójdziesz następnym razem to wszystko będzie widać jak na dłoni. Nic się teraz nie stresuj tylko czekaj cierpliwie :happy:

reklama
aniulkas ja z 1 ciążą byłam na usg w 5 tygodniu a potem zaraz w 8. W 5 było widać pęcherzyk, a w 8 już "żółteczko":) jak to opisał pan doktor:)i rzeczywiście robione było przez pochwę, ale dramatu nie było:)

dzieki dziewczyny za inf. to w takim razie czekam na wizytę 10 sierpnia. Dzowniłam o przychodni przszypitalnej powiedziałam mi babka tylko tyle ze lekarz zadecyduje o usg i trzeba bedzie sie zapisac... w rejestracji dla ciezarnych. Pozdrawiam

W pierwszej ciąży byłam na 1.usg w 6tyg i wtedy nie było widać jeszcze bąbla, przyszłam w 8 i już było wszystko widać. Więc moim zdaniem nie ma co się wcześniej denerwować.
Ja się dziś marnie czuję, boli mnie głowa i usypiam na stojąco:-( Najchętniej zamknęłabym się się do końca dnia w swojej sypialni, ale nie ma szans niestety.

sunshine mam nadzieje że u mnie tak samo będzie, że po prostu za wcześnie. Raz już miałam pustą ciąże i nie wyobrażam sobie tego drugi raz. Ale mimo to ide dziś na to usg. A niech zobaczy i ona, najwyżej potwierdzi a wtedy grzecznie będę czekać te 2 tygodnie :happy:

Wreszcie nie jest tak gorąco...uff

Ja dziś po wizycie u gina to 36dc i mam juz pierwsze zdjęcie usg na którym jest 4 mm kruszynka bąbelek :-)
moje graulacje, ciesze sie razem z Toba
Tarczyca pociąga za sobą też niestety inne hormony(miałam też z prolaktyną problem), no ale świadomie zaplanowaliśmy ciąże, zbiłam to dziadostwo i pewnie dlatego udało się za pierwszym razem:-)
;-)
super, gratuluje trafionego pierwszego razu :)
No u mnie wczoraj był 36dc, dziś 37. Martwie sie bo raz już miałam pustą ciąże i nie chce znowu tego samego przechodzić.
nie zamartwiaj sie jak dla mnie bylo za wczesnie, odczekaj tydzien i wszystko sie wyjasni, mysl pozytywnie
Witam:)test zrobiony i wyszedł mega pozytywnie:)termin wizyty w czwartek i cicha nadzieja na potwierdzenie 2 czerwonych kreseczek:)
Witam wszystkie marcowe mamy:):-)
gratuluje
Witam wtorkowo:-)

Ja może naiwnie ale pocieszam się, że teraz mam objawy o wiele mocniejsze więc może to łożyko jak Maluszek jest w środku produkuje jednak więcej hormonów

:)

mam to samo. Piersi bola, troche mdli wiec chyba sie uda:rofl2:

Dzis pogoda bo bani i ja tez, ziewam non stop i do tego zaczyna mnie glowa bolec, ehhh
Dzis ide z Laura na Epoke lodowcowa 4 do kina i mysle nie wychodzic na siku:-D:-D

Dzisiaj pogoda straszna, okropnie spać mi się chcę, pije cappucino. Jeszcze 2 godziny w pracy, niestety dzisiaj ciężki dzień był rano w pracy :zawstydzona/y: wizytę dopiero mam ok 21 strasznie się nie mogę doczekać...

oj u nas też straszna pogoda. Nawet kawka nie daje rady. Do tego zgaga, więc szał jaj normalnie:D położyłabym się i nie wstawała do jutra....ale Zośka nie daje żyć;)))nawet Babcia przy Niej wymiękła:D:-D

reklama
Melduje sie :-) u nas gabi jest i tak nam wieczory mijaja w trojke ze nie mialam okazji tu zagladnac...

bylam dzis u ginka.dostalam L4 od jutra ale ide dopiero od poniedzialku bo nie maja zastepstwa a nie ma mojego kierownika :baffled: bo sie chlopak wczasuje :baffled: moja betka z tamtego tygodnia z wtorku bylsa ponad 4 tysiace :-) jakos dzis jestem pozytywnie nastawiona :-)

szczebiotko dziekuje za pamiec

madzia to samo bylo u mnie widac w zeszly czwartek,pecherzyk jeszcze bez lokatora.

aniulkas witaj :-)

katicz gratuluje malenstwa

a mnie dzis caly dzien muli. ale pepsiorke kazalam mojemu kupic bo na sama mysl mi slina cieknie po brodzie :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry