Czesc dziewczynki. Oj ciezko mi jest was nadrobic i nie bardzo mi sie to udaje. podczytuje tak piate przez dziesiate wypatrujac jakie tematy poruszacie ale jak mnie nie bylo kilka dni to juz od nadmiaru sie pogubilam i zapomnialam co mialam pisac. Ostatnio nie bardzo wchodze na forum bo jak sie zaczytam to juz pozniej mi sie nie chce siasc do ksiazek i do pisania, a cos kiepsko mi idzie to pisanie

nie moge sie jakos zmotywowac i wziac za siebie
Moja dzdzia coraz mocniej kopie a ostatnio po zjedzeniu paru takich malych paczkow to myslalam ze mi wyskoczy

tak sie zastanawiam jak to jest u was jak was maluszki kopia? Bo ja zauwazylam ze mnie zawsze kopie tak pod pepkiem i na wysokosci pepka ale zawsze bardziej po lewej stronie. Czuja jak sie obraca czy kreci a za chwile kopniak z lewej strony i tak sie zastanawiam czy to normalne skoro przeciez ciagle sie kreci a z prawej strony nic nie czuje. Wy tez tak macie czy to u mnie tylko tak?
Moj mezus wczoraj poraz pierwszy poczul kopniaki i tak sie zastanawiam czy on nie jest jakis dziwny i czy ma wogole czucie w dloniach bo akurat te co poczul wcale nie byly takie najmocniejsze, a pozniej byly silniejsze i mowil ze nic nie czuje wiec ja nie wiem jak to z nim jest

no chyba ze mi tylko tak powiedzial ze czuje zeby mnie miec z glowy

a tak w ogole to smiejemy sie ze corcia sie go boi i czuje przed nim respekt bo jak Ł przyklada reke do brzucha to nagle przestaje sie ruszac i kopac, a jak zabierze reke to znowu sie uaktywnia i tak jest prawie za kazdym razem

U mnie ostatnio doskwieraja mi skurcze lydek w nocy a przede wszystkim nad ranem jak sie budze i rozciagam wiec musze sobie magnez zakupic ale nie wiem czy za duza dawka jest szkodliwa czy nie bardzo, bo biore witaminki Centrum Materna i tam magnezu jest 100mg w 1tabletce czyli 27% dziennej dawki. musze kupic jakies bez witB6 bo tej jest 114%.
No nic popisalam co u mnie to teraz lece jeszcze was troche podczytac. Pozdrawiam wszystkie Panie