• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2013

Hej ja własnie wróciłam do domu bo byłam na pobraniu bety. Testy testami ale musze sie upewnic bo mam jakieś obawy. W ogóle ciągle się stresuje i nie moge sie uspokoic za cholere, boje sie że zaraz dostane @ i kij bombki strzelił :baffled:

reklama
hej nie wytrzymałam i zadzwoniłam wizyta ogólnie dobrze ginek powiedział że zarodka jeszcze nie widać bo ciut za wcześnie (spodziewałam sie tego) ale powiedział ze ewidentnie ciąża jest powiedziałam o plamieniach i że brzuch ciągnie i pobolewa czasem i powiedzial że to może być że wszystko rośnie a może to być ciąża zagrżona nie jest w stanie stwierdzić tego teraz na 100 % więc dał luteine i nospe w razie wu i luteine mam dowcipnie 2xdziennnie i kazał odpoczywać troche sie boje ale mam nadzieje że będzie dobrze
w nocy mnie troche brzuch bolał i rano miałam lekkie plamienie mniejsze ale jednak ehhhhhhhhhhhhhhhhh nie spodziewałam sie takich atrakcji na samym początku ale najważniejsze zeby wszystko było dobrze

sorka że tak tylko o sobie ale jakoś weny brak odezwe sie jutro

SZCZEBIOTKA tak bylam na listopadowkach. w kwietniu stracilam swoja perwsza ciaze :( TY tez tam bylas? dzis rano powtorzylam test i dwie piekne krechy sa :) boje sie strasznie czy teraz tej nie strace.

Maryla86 trzymamy kciuki, żeby jednak wszystko było ok, trzymaj się kochana dzielnie.

Zabka tak ja też z listopadówek, niestety w 11tyg pojawiły się plamienie i okazało się, że ma pusty pęcherzyk, ciąże straciłam 2maja;(
Nie ukrywam, że też się boję i zamierzam kombinować, żeby mieć dodatkowe badania, tu gdzie mieszkam nie mam opcji prywatnie pójść.
Z drugiej strony chce wierzyć, że teraz będzie wszystko dobrze i w marcu będę tulić moją Kruszynkę. Na kiedy wychodzi Ci termin?
Mi wypada na 7marca

wedlug 1wszego dnia miesiaczki to mi wypada na 5 marca. przykro mi z powodu twojej straty:( musimy wierzyc. ja mam juz inne podejscie do tej ciazy nie skakam z radosci.nikomu nic nie mowie. moj kochany ma dzis urodziny i ma fajny prezent:)

Zabka to super prezent dla Niego:-)
Ja mam o tyle inne podejście, że w poprzednich dwóch ciążach starałam się być "dzielna" nie poddawać się strachowi, nie roztkliwiać się nad sobą itp a teraz powiedziałam, że pozwolę sobie na trochę paniki, choć mam nadzieję, że nie będę miała powodu do takiej prawdziwej.
Do czasu usg też nie mówimy nikomu poza naszymi Rodzicami, no i mój brat będzie wiedział bo jutro przylatuje i będzie u nas mieszkał miesiąc albo dłużej.

Ella coś się dziś nie odzywa, czyżby ciężki dzień?

Tak w ogóle zastanawiam się czemu nas nie ma jeszcze na głównej stronie...

mnie wczoraj pobolewał a dziś piersi trochę kłuły no i strasznie przymulona jestem ale nie wiem czy to nie bardziej wina pogody
Jeśli chodzi o usg to planuje ok 7-8tyg, muszę trochę pościemniać bo inaczej mi nie zrobią tzn zadzwonie pewnie,że mam plamienia , dlatego nie chce wcześniej bo może jeszcze nie być nic widać, a nie uspokoję się dopoki serduszka nie zobaczę.

a Ty Zabko kiedy sie wybierasz?

reklama
Hejjj

Bez sensu założyłam nowy wątek, a okazało się, ze już jesteście, tylko na innej liście:-) Witam serdecznie. Jak wszystko pójdzie dobrze, termin będzie na 9 marca. Na razie są II krechy

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry