Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć niedzielnie
Fajnie, bo w miarę ciepło, przynajmniej na południu PL.;-)
Kiniusia, super, że plamienia ustały i że już w domku jesteś. Pod skrzydłami rodziców zawsze miło i napewno zostaniesz obsłużona. Co do plamień to tak sobie pomyślałam, że może po ostatnim badaniu, co? Jakoś tak pisałaś, że było wszystko ok a tu nagle w kolejny dzień plamienie. Dbaj o siebie
Basiatoja, ja mam Rh - ale B. Moja mam jestem 0 Rh -. Chodzi Ci o zestawienie konfliktowe? U mnie jest, bo mąż plusowy.
Basieniak, fajnie, że udało Ci się kupić kuretczki, które posłużą cały sezon. Ja na zakupach byłam w sobotę i tata zasponsorował mi poncho. Super sprawa, bo będzie na duży brzuszek i jego brak. Moje jest z polaru wykończone futerkiem, kremowe. Do tego ma śliczny kapturek. Jest milutki i cieplutkie, ale czekam na zimniejsze dni narazie:-) Dodatkowo udało mi sie jeszcze zakupić dwie tuniczki i ocieplane getry i tak sobie myśle, że może jednak obejdzie sie bez dżinsów ciążowych? No nie wiem.