Hej hej
Jak sie pewnie domyslacie, ja nadal bez kompa

M w wannie, wiec podkradlam jego.
Dlugi weekend minal bardzo przyjemnie, pogoda piekna w sobote i niedziele, wiec siedzielismy na wsi. Uwielbiam jesien w gorach! Z usypianiem problemow ciag dalszy, nie mam juz nawet sily o tym pisac

Zmienilismy taktyke, zobczymy czy zdziala... Cos w koncu musi
Makunia, jak sie czujesz? Magnez pomaga?
Truskaffka, mam nadzieje,ze bole minely na dobre?
Zabka, jak nastroje po rozgloszeniu wiesci?
Mru, a Ty sie masz? Wiercic w zebach mozna, a nawet trzeba, zeby prochnica nie przerodzila sie w stan zapalny.
Nomi Malone, wszyscy twierdza, ze dziewczynki wlasnie jedza lepiej. Mam w domu takiego malego wybredniaka (bo niejadek to za duzo powiedziane) i to sa trudne okazy

Niech wiec dziewczyna wsuwa;-)
Deizzi, trzymaj sie.... Przykro ze Cie w takim momencie akurat dopadl kryzys:-(
Kiniusia, rany, jak tam???? Mam nadzieje, ze juz plamienie nie wroci. Czasami plami sie jak organizm jest przeciazony. Moze powinnas troche polezec???
Kania, wspolczuje... Zycze spokoju i powrotu dobrego humoru. Oliwka zle sypia, bo zapewne wyczuwa ciezka atmosfere. Dzieci wszystko wiedza, nawet, jesli doroslym sie wydaje, ze one nic nie rozumieja:-(
Martuska, dzieki. Widac te Alki takie trudne, bo moj wyczynia straszne rzeczy... Ja tez nie jestem zwolenniczka metod "nowoczesnych" (czytaj drastycznych), ale on nam naprawde daje w kosc i M ciosa mi kolki na glowie
Monisia, gatuluje dobrych wiesci na USG:-)
Marynka, zurawine mozesz pic, ja pilam w poprzedniej ciazy i teraz tez pije hektolitry. To jest jedyna rzecz, ktora mi pomaga zapobiegac infekcjom pecherza. Moj gin pozwala, sprawdzalam kiedys i jest bezpieczna. Zakupy dla ziecia fajna rzecz

Gratuluje chlopczyka!
Basieniak, mama mi pozyczyla swoja puchowa kurtke zimowa. Mam nadzieje, ze wytrwam w niej do konca
Trytytka, kciuki za wizyte!
Kinajaka, troche przegina ta szefowa

Co ona ma do sprawdzania?
Asinka, AC cenna rzecz

Wspolczuje stluczki, ale najwazniejsze ze to tylko blacha ucierpiala
Szczebiotka, witaj w swiecie zywych zatem

i zdrowka zycze!
Krolowa, posiedz troche na doooopie, zanim sobie zaszkodzisz, Kobieto. Jestes w ciazy i uwazaj na siebie. Ochrzaniam Cie oficjalnie

W pierwszej ciazy tez mialam wielkomocarstwowe plany podrozowe, skonczylam na tym, ze przemieszczalam sie jedynie do toalety.
Herbata, dobrze, ze wszystko OK
Witaj
EWASK, spokojnej ciazy i zdrowego bobaska zycze