reklama

Marzec 2013

Kiniusia zdrówka dla Ciebie a przede wszystkim dla Małej!!!! dawajcie znać co u Was, jesteśmy z Tobą!!!

Ja już po wizytacji wczorajszej, ale wszystko się udało:) nawet miło w miarę było ale wiem że to dlatego że poświęciłam dwa dni na gotowanie i sprzątanie.... M. przyjechał na gotowe więc jak zawsze nic nie pomógł, a przepraszam brakowało mi tam paru rzeczy do sałatki to wysłałam go do sklepu!!!
Teściowie posiedzieli napasłam ich chociaż twierdzili że są po obiedzie, babeczki i andruta tez se smakiem zjedli - nawt na wynos dostali.. a dziś obiecana przez M. wycieczka do lasu:D:D:D:D:D:D obiadu nie muszę robić - zostało mi chyba 10 wołowych roladek i dużo rosołu...

reklama
Witajcie Marcowe mamusie
biggrin.gif

Jestem mamą 4miesiączego Michasia i już w ciąży narodził się pomysł otworzenia jakiegoś biznesu.
Można by rzec że moje dziecko jeszcze w życiu płodowym było dla mnie natchnieniem
wink2.gif

Otworzyłam SKLEP INTERNETOWY ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH:

Sklep internetowy Pluto

W swojej ofercie mam bogatą różnorodność artykułów dla dzieciątek jak i również dla mam.
Towary są przez cały czas dodawane.
Towary te cec****ą się dobrą ceną i idealną jakością.
Znajdziecie wszystko czego Wam potrzeba.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ZAKUPÓW

Jeżeli jest możliwość to proszę o podanie stronki swojej, rodzinie oraz znajomym. Dziękuję.

a Wam życzę spokojnego porodu i dużo zdrowa dla Maleństw
biggrin.gif

Pozdrawiam, Natalia

Witam w cudownie sloneczny dzien

Wczorj wrocilismy kolo 1 wiec pospalam do 11
Rosoek juz wstawilam. PO rosolku czas na lepsze lakocie :) kuzynkia ma byc o 13 wiec mm chwilke by sie przygotowac
Corka spi u kolezanki i pewnie wkrotce znajoma ja przywiezie wiec szybko wrzuce ja do wanny:tak: przebiore i bedzie gotowa na przyjazd gosci

Trytytka nie taki diabel straszny:-D
Marynka ja wlasnie wczoraj musialam sie zaprzyjaznic z woda i wypilam chyba z dobrych 5 litrow. W sklepie nie wytrzymalam i musialam otworzyc sok pomaranczowy:szok::tak: A akcja z praniem rozwalajaca heheh nie pomyslal ale wazne ze sie przeszedl
Truskafffka oby dzis sie nie powtorzylo bo bede nieroylaczna z butelka. Wczoraj to bylo jakies extremum

Truskawka no ja po wcześniejszych operacjach mam bardzo dużą bliznę na macicy i w związku z tym jest spore zagrożenie pęknięcia jak się zaczną skurcze więc i przyWiktorii i teraz i w zasadzie już zawsze jakby mi coś strzeliło jeszcze do głowy będę miała cesarkę i to tak ze 2 tygodnie przed porodem właśnie żeby sama akcja się nie zaczęła... Nawet w pierwszej ciąży mocno się zawiodłąm jak to usłyszałam bo ból jak ból ale w sumie teraz nigdy nie przekonam się co to znczy rodzić naturalnie a teraz to już od początku było oczywiste...

Hej dziewczyny, troszkę się nie odzywałam bo stuknęło mi 26 wiosen i wiecie sprzątania, gotowanie, impreza itp. A dziś odpoczywam, zmęczyłam się. 8-go byliśmy na połówkowym, potwierdzony synuś, od razu nóżki rozkraczył i pokazał co ma pomiędzy:) zdrowy i wszystko dobrze:) teraz czeka nas tylko wybór imienia. Przepraszam, że nie odpiszę każdej z osobna, ale nie mam weny dziś. Pozdrawiam wszystkie gorąco!!
A Kaniu opiszę te ćwiczenia na piłce, ale może po następnej środzie, to będę miała więcej do powiedzenia.

Hej kochane wypuścili mnie. Jestem już u siebie w domu, jutro wizyta u mojego lekarza i okaże się czy wracam do szpitala, ale tu na miejscu. Jakoś obawiam się, że i od mojego gina usłyszę to samo co od wszystkich, że nie wiadomo skąd te plamienia, oni nic niepokojącego nie widzą..
No ale skądś to się bierze do cholery jasnej..:baffled:
Załamać się można..już najczarniejsze myśli do głowy przychodzą. :-(

Kinusia dobrze, że już w domku. Wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie Kochana i Tobie i Lucusi jest to teraz bardzo potrzebne. Prawda jest taka, że jeśli te plamienia są niewielkie i do tego to nie jest świeża krew to może być z byle powodu, myślę że gdyby nie Twoja historia to nawet by Cię w szpitalu nie zatrzymywali, dobrze jednak że nie leceważą i jesteś pod kontrolą.

agula decyzja wózkowa zostanie podjęta za jakiś czas, na razie typy dwa - emmaljunga lub mura 4 ale z kupnem wstrzymujemy się jakoś do lutego. Wtedy pojeździmy też i wybierzemy wygodniej prowadzący się :)
Samochód sprzedany! Nareszcie :))))

kiniusia, najważniejsze że lekarze nie widzą niczego niepokojącego, musi być dobrze!!!

reklama
elloo

Kinajaka daj znac co wyszlo z tym mieszakaniem. Przeprowadzki nie naleza do milych rzecz bo to pakowanie i rospakowywanie... przeraza mnie

i będę musiała się przeprowadzić, zadzwoniła dopiero dziś z informacją że podwyższa czynsz o 300 zł, wiec będziemy rezygnowac z tego mieszkania i przed swiętami trzeba się przeprowadzić.

kinusia wiem że łatwo się mówi ale musisz myśleć pozytywnie, na pewno wszystko bedzię dobrze, wszystkie tu trzymamy kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry