asia1313
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Do Niny też miał zastrzeżenia, ale w końcu pozwolił mi zdecydować, więc będzie Nina Marianna (drugie imię po mojej babci, na którą i tak wszyscy mówią Wiesia
)
ja postanowiłam że będę twarda i zrezygnowałam z cytryny (a tak właściwie to zapomniałam o niej i już mi się nie chciało latać i kupować heh), ale nie było to takie złe. Tylko też moje żyły coś były do duszy i tak mam obie ręce pokłute że aż zginać ich nie mogłam wczoraj
No i zazdroszczę że u was już wszystko prawie gotowe do ślubu. My jeszcze musimy masę rzeczy kupić. Koszmar

No i pociesza mnie fakt że moja mama przylatuje za tydzień
pomoże mi się trochę ogarnąć z tym wszystkim
Doti wspolczuje wymiotow… ja nawet mdłości w tej ciazy niemialam. Ale za to w pierwszej lubialam sobie isc zwrocic
Anka dobry pomysl z tym fitnesem, ale ja to lewnia dupajestem. Licze ze kg same znikna jak za pierwszym razem![]()
Marynka lacze się z Toba! Ja tez do 4 nie spalam… wspolczujeze bez meza, a przestawienie nie uda się pewnie. Teraz zaczyna się najgorszyokres
Monisia super ze zakupy się udaly! Pozazdrościć mozgu wciazy, mi szwankuje
Makunia dobrze ze przetrwałaś glukoze… ja tez mam rewolucjeżołądkowe i to dosłownie po wszystkim ostatnio. Cholera Az się boje zjesc namiescie
Basieniak sliczne te butki! A jaki rozmiar?
Kania zdrowia dla corki!! Wspolczuje wam bardzo, niech miniejak najszybciej!
Agula zdrowka dla dzieciakow. Oby ciebie tez nic nie wzielo.Dobrze ze wizyte udalo ci się przełożyć.
Deizzi ladnie poszaleliście. Dobrze ze zakupy udane. A co dobutow u facetow to mnie się żadne mojego M. nie podobaja
Ja bylam u denstysy z mala, dostałyśmy szczoteczke i paste i dowiedziałam się jak szorowac zabki marudzie. Kurde czeka mnie katastrofa co wieczor. Ja mylam nie za dokladnie na to wychodzi… mala oczywiście płakała przy myciu jak ze skory obdzierana. Poza tym zmachałam się strasznie ta wyprawa i jestem tak zmeczona po tej nocy ze chyba zapalki sobie włożę w oczy
On ma dziwny gust 
Dzisiaj przyszła i jestem mega zadowolona.
Padam... Za to zrobilo sie zdecydowanie luzniej:-) Pora na wymiane garderoby.