Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do wyprawki to ja mam te największe rzeczy, tzn na łóżeczko ciągle czekam, mam nadzieję, że do końca grudnia doczekam się, wózek mam, śpiworek, kocyki mam, ciuchy to już na rynku mogę w razie bidy sprzedawać 

Kupujecie monitor oddechu??
Monisia prawda, że ciężko jednej osobie zorganizować święta ale nie moglibyście rozdzielić się obowiązkami?? My dokładnie jeszcze nie podzieliliśmy się dokładnie - ale tak zrobimy, mój M. obiecał zrobić jesiotra, moja mama robi najlepsze pirogi, uszka pod słońcemmoja siostra upiecze jakieś ciacha, ja co mi każą to zrobię
teściowa barszczyk i grzybową strzeli, teściu kutię tworzył w tamtym toku to i w tym może zrobi
i jakoś wspólnymi siłami to nie będzie duży wyczyn
ja z najbliższej rodziny mam tylko mamę i siostrę (singielkę) a M. jedynak - tylko ma swoich rodziców. Także nie pozostaje nam za bardzo nic innego jak spędzać wigilię wszystkim razem i tak robimy. Trzeba się po prostu podzielić obowiązkami i nie ma, że ktoś leży i pachnie a inny zasuwa tylko wspólnymi siłami, niezależnie gdzie się w danym roku tą wigilię robi.
Natalia ale już lepiej??? Dziękujemy za pozdrowienia od Asinki![]()
)więc na nich nie ma co liczyc.Mój mąż jest chętny zawsze do pomocy byleby rodzina się spotkała.Mógły zrobić jakieś sałatki itp