reklama

Marzec 2013

jotka21 jesteśmy z Wami i najważniejsze, że z maluszkiem wszystko dobrze. Pewnie jest Wam ciężko, ale macie siebie i na 100% wszystko się dobrze zakończy. Czekamy z niecierpliwością na nowe wieści co u Was!

reklama
Jotka kurcze... No przykro, że tak się to potoczyło, ale mimo to cieszę się, że sytuacja nieźle ygląda, maluszek już waży ponad 1kg więc tragedii nie ma i mam nadzieję, że będzie tylko coraz lepiej... Życzę Ci mądrych lekarzy i szybkiego powrotu do domku razem z maluszkiem:) No i dawaj znać na ile będziesz miała czas...

Jotka na pewno wszystko będzie dobrze!!!! Musi być!!! poleży w inkubatorze i na pewno płuca się wykształcą!!! dobrze, że już nereczki same pracują!!! Musisz być silna jak nigdy!!! ale na pewno Twój malutki wyjdzie z tego cały i zdrowy!! 6-7 pkt to na takie maleństwo dużo i na pewno lekarze wiedzą co robić. Ściskamy mocno!!!

Jotka Kochana będę się modlić za Twojego Syneczka, oby szybciutko nabrał masy i zaczął sam oddychać. Trzymajcie się dzielnie, Dziewczyny mają rację i tak sobie świetnie radzi jak na takie Maleństwo.
Jak będziesz mogła pisz nam co u Was

Jotka również trzymam bardzo mocno kciuki za Twojego synka! Ważne że Malutki ma dobre wyniki, teraz pomału będzie nabierał masy, płucka też z czasem się do końca wykształą i wszystko będzie dobrze. Dużo siły dla Was teraz.

Hejka

szczena mi opadła...

Jotka Trzymajcie się, synek świetnie sobie już radzi i jestem pewna że z każdym dniem będzie lepiej, pozdrawiam i Jestem z Wami całym serduchem

ja miałam dziś usg...mała gwiazda rośnie :) 714gram waży, szyjka się trzyma, wszystko oki :) poza krwią..ale dostałam nowe żelazo i liczę że następne wyniki będą lepsze

pozdrawiam mamuśki :)

jotka nie wiem co napisac!! jestem w totalnym szoku, boze bede sie modlic za Ciebie i dzidziusia. mam nadzieje ze szybciutko dojdzie do siebie... sciskam Cie najmocniej jak umiem. 3maj sie kochana!

reklama
jotka-my wszystkie wspominałyśmy Cię i byłyśmy ciekawe jak twoje weselicho a tu taka informacja.3mam kciuki za syneczka.Wyjdzie cały i zdrowiutki ze szpitala.Podobno u wcześniaków bardzo ważna jest masa a twój ma juz ponad kilo.To dobra informacja.Teraz tylko dopilnuj i patrz na ręce personelowi żeby oni czegoś nie spieprzyli.
Trzymajcie się i dawaj znać co u was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry