Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniulkas ja okresu powinnam dostac w piatek i go nie dostalam dzisiaj juz jest 4 dzien kiedy mi sie spoznia.
Trzeba poczekac, bo przeciez nic innego nie wymysle
Witam Was dziewczyny po 2 tygodniowej przerwie
pojechałam do rodziców trochę wypocząć na jeziorkiem na tydzień a zrobiły się z tego 2 tygodnie
tylko teraz ciężko mi nadrobić zaległości na forum
U mnie prze ten czas trochę się wydarzyło. Pojawiło się plamienie, 2 krwiaczki...wiec dostałam Duphaston i zalecenie leżenia...ale jak tu leżeć jak ma się w domu rocznego malucha który już biega... dziś byłam do kontroli i niestety bez zmian - krwiaczki się nawet powiększyły, ale plamienia trochę ustały.
Więc powtórka z pierwszej ciąży...tylko wtedy mogłam sobie pozwolić na leżenie a teraz niestety nie.
Mam nadzieje że te krwiaczki to "taka moja uroda" i tym razem wszystko tez się skończy dobrze...
moze niski poziom hormonow masz
moze pojdz zrob badanie z krwi popros i pilne wyniki i bedzie jadne...a jaka czulosc test mial ?
bo jesli 10 powinno wyjsc
Ewelinka a kup sobie test o czułości 10. Ja w tesco za test PEPINO zapłaciłam 4,99 a pokazał mi badzioszka już dzień przed spodziewaną @. Ale możliwe, że masz za małe stężenie hormonu i pokaże Ci za jakiś czas... pozostaje czekać. a my trzymamy kciuki! )
ktr witaj wypoczęta musi być tak jak piszesz, że i tym razem mimo krwiaczków wszystko się skończy dobrze nie dopuszczaj żadnej innej myśli do siebie
zabka co do śmierdzenia to ja jak na razie nie mogę pić herbaty zwykłej bo mi podjeżdża kupą dosłownie! Musiałam się przerzucić na owocowe herbatki i dobrze, bo są zdrowsze.
A pytam o L4 bo ja też jestem już od wtorku bo dźwigam w pracy ciężkie paczki deski. A obiło mi się o uszy gdzieś, że zwolnienia w ciąży jest 180 dni a później macierzyńskie sie zaczyna niezależnie od tego czy już urodzę czy nie. Wiesz coś o tym? I tym samym krócej jesteś z dzidzią w domu później, bo zaczniesz już macierzyński a dalej będziesz np 1,5 miesiąca z brzuchem chodziła.
madziarra ja pracuje..mam prace biurowa jeszce nie bylam u lekarza..ale mowilam mojemu mezowi ze jesli lekarz by dal zwolnienie na tydzien to chetnie bym wziela posiedziala w domku pierwsza wizyta dopiwero 10 sierpnia...zobaczymy co powie