reklama

Marzec 2013

reklama
Witam Was dziewczyny po 2 tygodniowej przerwie :)
pojechałam do rodziców trochę wypocząć na jeziorkiem na tydzień a zrobiły się z tego 2 tygodnie :)
tylko teraz ciężko mi nadrobić zaległości na forum :(

U mnie prze ten czas trochę się wydarzyło. Pojawiło się plamienie, 2 krwiaczki...wiec dostałam Duphaston i zalecenie leżenia...ale jak tu leżeć jak ma się w domu rocznego malucha który już biega... dziś byłam do kontroli i niestety bez zmian - krwiaczki się nawet powiększyły, ale plamienia trochę ustały.
Więc powtórka z pierwszej ciąży...tylko wtedy mogłam sobie pozwolić na leżenie a teraz niestety nie.
Mam nadzieje że te krwiaczki to "taka moja uroda" i tym razem wszystko tez się skończy dobrze...

moze niski poziom hormonow masz
moze pojdz zrob badanie z krwi popros i pilne wyniki i bedzie jadne...a jaka czulosc test mial ?
bo jesli 10 powinno wyjsc

Ewelinka a kup sobie test o czułości 10. Ja w tesco za test PEPINO zapłaciłam 4,99 a pokazał mi badzioszka już dzień przed spodziewaną @. Ale możliwe, że masz za małe stężenie hormonu i pokaże Ci za jakiś czas... pozostaje czekać. :) a my trzymamy kciuki! :))

ktr witaj wypoczęta :) musi być tak jak piszesz, że i tym razem mimo krwiaczków wszystko się skończy dobrze :) nie dopuszczaj żadnej innej myśli do siebie :)

Dziewczęta czy któraś z Was jest już na L4?

czesc dziewczyny :-)

madziara ja jestem juz na zwolnieniu.mam ciezka prace gdzie duzo musze dzwigac i lekarz mi tydzien temu wypisal.

nie wiem jak wam ale mi wszystko smierdzi:szok:nic mi nie smakuje:baffled:masakra normalnie

zabka co do śmierdzenia to ja jak na razie nie mogę pić herbaty zwykłej bo mi podjeżdża kupą dosłownie! Musiałam się przerzucić na owocowe herbatki i dobrze, bo są zdrowsze. :)
A pytam o L4 bo ja też jestem już od wtorku bo dźwigam w pracy ciężkie paczki deski. A obiło mi się o uszy gdzieś, że zwolnienia w ciąży jest 180 dni a później macierzyńskie sie zaczyna niezależnie od tego czy już urodzę czy nie. Wiesz coś o tym? I tym samym krócej jesteś z dzidzią w domu później, bo zaczniesz już macierzyński a dalej będziesz np 1,5 miesiąca z brzuchem chodziła.

reklama
madziarra ja pracuje..mam prace biurowa jeszce nie bylam u lekarza..ale mowilam mojemu mezowi ze jesli lekarz by dal zwolnienie na tydzien to chetnie bym wziela posiedziala w domku :) pierwsza wizyta dopiwero 10 sierpnia...zobaczymy co powie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry