reklama

Marzec 2013

hej :)
przestałam pisać jakiś czas temu ale już wracam, ciąża potwierdzona, tylko młodsza niż wynika z okresu, na następnej wizycie usg załapie więc mi termin wyliczy :)

madziarra ja jestem na wychowawczym teraz, ale w poprzedniej ciąży też od początku prawie na l4 bo miałam ciężką pracę :)

zabka mi smakują jogurciki, te kremowe z owocami które są oddzielnie :)

oo moja królewna wstała :)

reklama
Je też jestem na L4 od tygodnia ze wskazaniem leżenia. Tak też było w poprzedniej ciąży... zaczęło się od L4 w 6 tc i do końca już byłam w domku.

Czesc dziewczyny bylam dzis u gina dzidius ma 6 tyg i 4 dni wielkosc 7 mm bijące serduszko tez bylo, wszystko ok beta 60000 tys wszystko prawidlowo :tak: nawet nie wiecie jak sie ciesze czlowiek po poronieniach drży strasznie ,,,pozdrawiam wszystkich

madziara ja nie jestem w temaci tych zwolnien.i tak bym poszla bo nie ma co ryzykowac.a herbaty tez nie moge pic.

aspirynka super ze wszystko jest dobrze.

ja we czwartek mam isc na usg chyba ze skusze sie jutro nie wiem zobacze rano. tez jestem juz ciekawa co sie tam dzieje.

aspirynkaa gratuluję :) pewnie kamień spadł Ci z serca :) zazdroszczę Ci, że już widziałaś serduszko :))

aniulkas ja jestem od początku na L4 bo w poprzedniej ciąży pracowałam, niby się starałam nie dźwigać ale zawsze coś trzeba było przenieść, przesunąć a lekkie nie było i poroniłam w 7 tyg. Nie wiem czy to było przyczyną ale teraz wolę dmuchać na zimne. Jak powiedziałam na wizycie ginowi gdzie pracuję to od razu zaczął mi wypisywać zwolnienie bo stwierdził, że to nie jest praca sprzyjająca kobietom w ciąży. Więc nawet o nie nie prosiłam :)

Hej dziewczyny po cięzkim wekendzie. Z niego pamietam tylko mdłości, senność, mdłości sennośc. Takze jak nie spie to mi niedobrze i chce mi sie spac wiec spie non stop. Czuje sie strasznie. Wszystko mi smiedzi na nic nie mam ochoty...łudze sie tylko ze wszystko bedzie dobrze skoro az tak mnie objawy ciazowe meczą.

Duzo jest do nadrobienia i na pewno to zrobie ale jak sie wyspie, moze za jakis czas:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry