Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ten zeszły tydzień kiedy to miałam dwójke w domu od rana do wieczora, bo były u nas jeszcze ferie czułam się wymęczona. Dzieci jak dzieci, ale chciałam im czas też urozmaicić. Mąż kompletnie wyłączony z życia rodzinnego szykował imprezę firmową i ja sama na froncie z bagażem zostałam. W sobotę jeszce pojechaliśmy z bratem moim na narty (mąż odsypiał po imprezie) a wieczorem imieniny bratowej.
Z drugiej strony tak bardzo chciałbym wytrwać do tego 18-stego marca

faktycznie strachu się musiałaś najeść. Dobrze, że oko całe i co najważniejsze niesklejone.
Jak ja dotrwam to nie mam pojecia

Faktycznie pipuszkę na pierwszym zdjęciu widać:-)
Zaraz mam przed oczami filmy z "alienami" w roli głównej. Nie mniej fajne jest to, że dzięki nim można tak dokładnie zbadać dzieciątko.

w czytaniu.
, zamierzam ogarnąć trochę mieszkanko, a na 16 mam wizytę u gina.
A najdziwniejsze jest dla mnie to, że zrobili dziewczynie cesarkę tylko dlatego, że nie było akcji porodowej, w planie miała poród naturalny...
.witam i ja:-)
Nie wyspalam sie:-( Synus tak sie ruszal ze mam caly brzuch obolaly
Nie moglam sie obrocic z prawej strony na lewa, masakra jakas. A do konca jeszcze zostalo 6 tygodniJak ja dotrwam to nie mam pojecia
Ogarnelam mieszakanko, wlaczylam pranie i zaczynam z ciuszkami dla malenstwa
Na allegro zamowilam wiec pieluchy wypiore osobno
Pogoda pod psem i pewnie tez z tego powodu jestem taka nie do zycia. Moze kawcia?
Kociatka te 1,5 roku to jakies prorocze
Deizzi i jaki prezencik wybralas?
Kania dzieci ciagna do dzieci wiec nie dziwne ze Oliwcia taka szczesliwa. Mama to nie kolezanka;-)
Martuska Ty tez szalejesz ze sprzataniem, wpadaj po oddech na forum. Chwilka przerwy wrecz wskazana
Kinajaka dobrze ze to sie tylko na szczypaniu skonczylo![]()