reklama

Marzec 2013

reklama
Dzięki dziewczyny, niby wiem, że normalne ale stres przeogromny...nie chcę żeby cokolwiek się stało...
Zostałam dzisiaj w domu, odpoczywam i doopki z łóżka nie ruszam aż do południa:)))
Mi ginek zabronił nosić ciężkie rzeczy, ciepłe kąpiele zakazane, seks zakazany...i jedzenie, mam bardzo uważać co jem, wczoraj miałam silną biegunkę a to niebezpieczne dla dziecka we wczesnym stadium ciąży... :(

Zwariuję przez 2 tygodnie, nie wiem czy wcześniej na usg samo nie skoczę...

Moge dolaczyc do Was juz oficjalnie :)
Witam sie z Wami serdecznie i mam nadzieje, ze spedzimy tu razem 8 fajnych miesiecy :)

Ciezko uwierzyc mi w ta ciaze, poniewaz nie mam zadnych objawow- kompletnie nic.
Z tego co widze to moja ciaza jest chyba najmlodsza :) wiec Wy jako bardziej "doswiadczone" prosze o dawanie mi rad :)
jest to nasz pierwszy dzidzius i jestem we wszystkim kompletnie zielona!

Madziara21 ale masz sny ehhh nie zazdroszczę.
Corazon jak się będziesz tak stresować to brzuch będzie jeszcze bardziej bolał.
Moja siostra miała całą ciąże biegunkę, różne rzeczy podejrzewali, w tej chwili leczy się u gastrologa.
Królowa Dramatu czemu od razu takie czarne myśli? Trzymam kciuki za wizytę u gin.
Aniulkas to miło, że mama tak o Ciebie dba, w końcu to jej wnuczek/wnuczka więc musi dbać o Was oboje :-)
Witaj Ewelinka :-)
Mnie tak wczoraj bolał brzuch wieczorem jak już się położyłam, że masakra... i dziś od rana to samo, albo nerwy albo coś złego może się tam dzieje :-(

Ostatnia edycja:
Corazon to ty dostałas L4 ? Coś nie tak skoro nawet sex zabroniony?
My się nadal normalnie kochamy ale uwazaniej...spokojniej... Ja bym poszła na L4 ale tak wczesnie nie chiałam mowic w pracy wiec...sama nie wiem... A tak to bym musiala powiedziec zeby mi 100% wypłacali...

Nie wzięłam L4 bo narazie nie chcę, na szczęście mam komfort luźnej pracy i nie muszę iść jak nie chcę:)
Niby wszystko jest prawidłowo ale ginek dmucha na zimne, wie, że serce by mi pękło gdyby cokolwiek się stało.

Nawet nie mam ochoty na seks...

reklama
U mnie wrecz przeciwnie ... można powiedzieć napalona...
ale to chyba poziom hormonów i mysl o tym ze się już udało i nie ptrzeba uważać by nie było wpadki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry