Monisia bardzo mi przykro, w takich momentach nie ma odpowiednich słów... Jestem z Tobą, trzymaj się :-

-(
Gosha, Kinajaka gratuluję maleństw i życzę dużo zdrowia
Banankowa powodzenia, oby dzidziuś był już z Tobą cały i zdrowy.
Ala za Ciebie trzymam kciuki i zazdroszczę, że będziesz mieć to już za sobą. A rozłąkę z Gabrysiem wynagrodzi Ci córcia. Jutro wielki dzień :-):-)
Żabka u mnie też teściom się nie podoba imię Wiktoria, ale my z mężem chcemy żeby tak miała na imię i koniec. Artur to piękne imię, jak Wam się podoba, to nie ma się co sugerować tym, co mówi reszta rodziny
03.2013 ja też mam skurcze, skróconą szyjkę i rozwarcie i kurcze nic się nie dzieje, malutkiej dobrze u mnie w brzuchu i już ;-)
Nimitii moja córcia się rusza dosyć intensywnie, dlatego też mnie ciekawi co powiedzą dziewczyny, które już urodziły. Chociaż jak pamiętam jak z synkiem byłam w szpitalu przed porodem i zapisywałam ruchy to też szalał najwięcej ze wszystkich dzieci na sali.
U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, mam coraz częstsze skurcze i coraz mocniejsze, ale nic z tego nie wynika, więc czekam. Piękna pogoda jest to chodzę z synkiem na spacery i po sklepach ;-) Czas mi zlatuje jak nie wiem. Ciężko mi już strasznie, ale poczekam ile będzie trzeba na tą moją rybkę. Trzymam kciuki za kolejne maleństwa, miło się czyta że już kolejne na świecie:-):-)