reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Witam Was ponownie ;-)
Nie wytrzymalam i zrobilam test..i znowu negatywny
...a okresu dalej ani widu ani slychu...Ten test byl podobno bardzo czuly, niby mozna go juz robic przed terminem miesiaczki...eh, sama nie wiem, cos mi sie pochrzanilo w cyklu najwidoczniej...
Poki co zegnam sie z Wami i zycze cudownych 9 miesiecy
:-)
trzymam kciuki, marcoweczki!
Nie wytrzymalam i zrobilam test..i znowu negatywny

Poki co zegnam sie z Wami i zycze cudownych 9 miesiecy

betina79
Fanka BB :)
Królowa Dramatu ja tez po wspomagaczach farmakologicznych, skutecznych jak sie okazuje 
Ewcik witamy po przerwie
Widze ze bete zaczynaja robic nawet te co mowiły ze to bezsensu...
U mnie dół brzucha trocha się uwypuklił i stwardział - pan dr mówi że to dlatego że macica ładnie rośnie
A no i nie pamiętam czy juz sie tym dzieliłam ale pan dr wyliczyl ze to ponad 8 tyd
(oczywiscie jest to troche zakłamane bo ja wiem dokładnie kiedy owulacja byla, ale brzmi już poważnie
)
Nie wyobrazam sobie zeby podczas wizyt ciazowych, usg nie bylo mojego męża. Dla mnie to oczywiste ze sprawa jest wspólna. Zreszta dla lek do których chodziłam tez. A w poczekalni zawsze siedzi masa par.
Ewcik witamy po przerwie
Widze ze bete zaczynaja robic nawet te co mowiły ze to bezsensu...
U mnie dół brzucha trocha się uwypuklił i stwardział - pan dr mówi że to dlatego że macica ładnie rośnie
A no i nie pamiętam czy juz sie tym dzieliłam ale pan dr wyliczyl ze to ponad 8 tyd
Nie wyobrazam sobie zeby podczas wizyt ciazowych, usg nie bylo mojego męża. Dla mnie to oczywiste ze sprawa jest wspólna. Zreszta dla lek do których chodziłam tez. A w poczekalni zawsze siedzi masa par.
_Ewcik_
betina ja w poniedziałek idę do gina na nfz, żeby zobaczyć, czy w pęcherzyku ciążowym coś już widać.. a wizytę prywatną u mojej ginki mam 31.07. Co do usg z mężem, to też jestem za- w pierwszej ciąży M był ze mną na każdej praktycznie wizycie, teraz pewno tak nie będzie, bo ktoś w tym czasie będzi musiał z synkiem zostać.
sandra przykro mi..
corazon no właśnie, czasami tak bywa, że jak się odpuści, to bach-jest niespodzianka.. tylko łatwo się mówi-odpuścić, gorzej to w życie wprowadzić hehe
sandra przykro mi..
corazon no właśnie, czasami tak bywa, że jak się odpuści, to bach-jest niespodzianka.. tylko łatwo się mówi-odpuścić, gorzej to w życie wprowadzić hehe
Królowa_Dramatu
Betina, ja brałam całą baterię wspomagaczy (clo, bromergon, duphaston, metformax a w ostatnim cyklu olej z wiesiołka za namową dziewczyn z forum), aż się bałabym zrobić teraz próby wątrobowe
poczekam trochę aż się zregeneruje hehe...
Ewcik, pamiętam Cię z forum staraczek
Dobrze Ciebie tutaj widzieć
))
Ewcik, pamiętam Cię z forum staraczek
Królowa_Dramatu
Betina, a po czym widać, że macica się rozciąga? W usg? 1,5 mies, temu podczas monitoringu dowiedziałam się, że mam małą macicę
z początku szok, ale teraz mam to gdzieś, przecież się rozciąga właśnie 
jotka omg ty juz w prawie 7 tygodniuu![]()
No nie da się ukryć
Ale niepotrzebnie dramatu narobiłam!

madziaa21
jotka to super wiesci!!!!! super masz mame :-) Oj haha ja jak przy 1 ciazy mowilam tacie to tak samo zgadl hahaha bo mine mialam taka ze byly 2 opcje albo kogos zabilam albo jestem w ciazy, wtedy bylam duzo mlodsza (mialam 18 lat) i tragedii tez nie było. :-):-)
_Ewcik_
corazonna razie suwaczka nie wstawiam, bo czekam, aż zobaczę serducho;-)a z tygodniem ciąży, to nie jest tak łatwo hehe bo ginka co innego, a usg co innego.. ale gdzie mniej więcej 6 tydzień i parę dni..
królowa dramatu no udało się jakimś cudem
jotka super, że mama tak zareagowała
królowa dramatu no udało się jakimś cudem

jotka super, że mama tak zareagowała

reklama
Kurcze właśnie się dowiedziałam, że moja siostra jest w ciąży-najprawdopodobniej pozamacicznej:-(była dzisiaj na usg, jej ciąża jest starsza od mojej w tyg. ok 3. w macicy nic nie było a okresu nie ma. Bete tylko raz robiła i była ciążowa, masakra:-(żadnych dolegliwości nic, ani krwawień ani brzuch ją nie bolał, ja nie wiem co się dzieje. Sorki że Wam piszę ale poprostu jest mi strasznie przykro i obudził się we mnie taki niepokój że szok.Byle do wizyty w pon. lub wtorek. Ona niestety w poniedziałek jedzie do szpitala:-(
Jotka widzisz, nie potrzebnie się stresowałaś, super teraz nic tylko się wspólnie cieszyć.
Ja dzisiaj powiedziałam teściowej, myślałam że odfrunie ze szczęścia hehe:-)
Dzisiaj spałam dwa razy, od dwóch dni jestem niedorypana strasznie:-(
Jotka widzisz, nie potrzebnie się stresowałaś, super teraz nic tylko się wspólnie cieszyć.
Ja dzisiaj powiedziałam teściowej, myślałam że odfrunie ze szczęścia hehe:-)
Dzisiaj spałam dwa razy, od dwóch dni jestem niedorypana strasznie:-(