reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2013

hello:-D

właśnie wróciliśmy z wakacji nad morzem-ale mi Was brakowało :tak:widzę, że tyle stron naprodukowałyście, że w życiu tego nie nadrobię.. także proszę o relację, co się tu działo:-D

jak się czujecie Marcóweczki?

reklama
Witam Was ponownie ;-)
Nie wytrzymalam i zrobilam test..i znowu negatywny :sorry:...a okresu dalej ani widu ani slychu...Ten test byl podobno bardzo czuly, niby mozna go juz robic przed terminem miesiaczki...eh, sama nie wiem, cos mi sie pochrzanilo w cyklu najwidoczniej...
Poki co zegnam sie z Wami i zycze cudownych 9 miesiecy :tak::-):tak: trzymam kciuki, marcoweczki!

Królowa Dramatu ja tez po wspomagaczach farmakologicznych, skutecznych jak sie okazuje :)
Ewcik witamy po przerwie
Widze ze bete zaczynaja robic nawet te co mowiły ze to bezsensu... ;)
U mnie dół brzucha trocha się uwypuklił i stwardział - pan dr mówi że to dlatego że macica ładnie rośnie ;)
A no i nie pamiętam czy juz sie tym dzieliłam ale pan dr wyliczyl ze to ponad 8 tyd :) (oczywiscie jest to troche zakłamane bo ja wiem dokładnie kiedy owulacja byla, ale brzmi już poważnie ;) )

Nie wyobrazam sobie zeby podczas wizyt ciazowych, usg nie bylo mojego męża. Dla mnie to oczywiste ze sprawa jest wspólna. Zreszta dla lek do których chodziłam tez. A w poczekalni zawsze siedzi masa par.

betina ja w poniedziałek idę do gina na nfz, żeby zobaczyć, czy w pęcherzyku ciążowym coś już widać.. a wizytę prywatną u mojej ginki mam 31.07. Co do usg z mężem, to też jestem za- w pierwszej ciąży M był ze mną na każdej praktycznie wizycie, teraz pewno tak nie będzie, bo ktoś w tym czasie będzi musiał z synkiem zostać.

sandra przykro mi..

corazon no właśnie, czasami tak bywa, że jak się odpuści, to bach-jest niespodzianka.. tylko łatwo się mówi-odpuścić, gorzej to w życie wprowadzić hehe

Betina, ja brałam całą baterię wspomagaczy (clo, bromergon, duphaston, metformax a w ostatnim cyklu olej z wiesiołka za namową dziewczyn z forum), aż się bałabym zrobić teraz próby wątrobowe ;) poczekam trochę aż się zregeneruje hehe...

Ewcik, pamiętam Cię z forum staraczek :) Dobrze Ciebie tutaj widzieć :)))

Betina, a po czym widać, że macica się rozciąga? W usg? 1,5 mies, temu podczas monitoringu dowiedziałam się, że mam małą macicę ;) z początku szok, ale teraz mam to gdzieś, przecież się rozciąga właśnie :)

jotka omg ty juz w prawie 7 tygodniuu :szok:

No nie da się ukryć ;) Fasollini rośnie. A u ciebie który to tc?
Ale niepotrzebnie dramatu narobiłam!:sorry2: Hormony mi już chyba na mózg padły :D z mamą wszystko ok, nawet nie zdążyłam dokończyć jednego zdania ona już wiedziała co chcę jej powiedzieć. Szczerząc zęby jak nienormalna stwierdziła że się bardzo cieszy, że to wielkie szczęście, najlepszy czas na dziecko itd, tylko teraz będziemy musieli znaleźć rozwiązanie jak sobie poradzimy. Niemożliwa jest ta kobieta, zapomniałam jak potrafi zaskakiwać. No ale uff, najgorsze za mną:cool2:

jotka to super wiesci!!!!! super masz mame :-) Oj haha ja jak przy 1 ciazy mowilam tacie to tak samo zgadl hahaha bo mine mialam taka ze byly 2 opcje albo kogos zabilam albo jestem w ciazy, wtedy bylam duzo mlodsza (mialam 18 lat) i tragedii tez nie było. :-):-)

corazonna razie suwaczka nie wstawiam, bo czekam, aż zobaczę serducho;-)a z tygodniem ciąży, to nie jest tak łatwo hehe bo ginka co innego, a usg co innego.. ale gdzie mniej więcej 6 tydzień i parę dni..

królowa dramatu no udało się jakimś cudem:tak:

jotka super, że mama tak zareagowała:tak:

reklama
Kurcze właśnie się dowiedziałam, że moja siostra jest w ciąży-najprawdopodobniej pozamacicznej:-(była dzisiaj na usg, jej ciąża jest starsza od mojej w tyg. ok 3. w macicy nic nie było a okresu nie ma. Bete tylko raz robiła i była ciążowa, masakra:-(żadnych dolegliwości nic, ani krwawień ani brzuch ją nie bolał, ja nie wiem co się dzieje. Sorki że Wam piszę ale poprostu jest mi strasznie przykro i obudził się we mnie taki niepokój że szok.Byle do wizyty w pon. lub wtorek. Ona niestety w poniedziałek jedzie do szpitala:-(
Jotka widzisz, nie potrzebnie się stresowałaś, super teraz nic tylko się wspólnie cieszyć.
Ja dzisiaj powiedziałam teściowej, myślałam że odfrunie ze szczęścia hehe:-)
Dzisiaj spałam dwa razy, od dwóch dni jestem niedorypana strasznie:-(

Do góry