kociatka
Fanka BB :)
Trytytka, przy pierwszym to wiekszosci jest wszystko jedno ;-) Przy drugim juz zwykle chce sie tego, czego sie nie ma, he he. Byle nie trzymac sie tego kurczowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U Nas po 3 dopiero zlecają, po dwóch sugerują by zrobić na własną rękę. A czym smarujesz brzuch?Co do badań po poronieniu - u nas po pierwszym też nie robią:| nawet w ustawie jest, że genetyczne przysługują na NFZ po wielokrotnym poronieniu
) mówiłam o tym na prawo i lewo, dopiero tak naprawdę dzień przed połówkowym usg dotrało do mnie, że przecież 50% szans jest że to córa, oczywiście gdyby była Szczepionka- według mojego Męża to żeńska forma szczepana
to kochała bym równie mocno ale nie ukrywam, że na początku byłabym rozczarowana. Dlatego tym razem postanowiłam być mądrzejsza, buzie trzymałam na kłódkę i o przeczuciach nikomu nie mówiłam, z Mężem zdecydowaliśmy że nad imionami nawet nie myśleć póki się nie dowiemy Kto mnie tam łaskocze (choć po ciuchu szczepcze mu do ucha "Tymon" bo mnie się strasznie taka wersja dla chłopca podoba a Jemu nie bardzo więc chce go oswoić z tym imieniem na wypadek gdy to synke był;-)) no właśnie zostałam źle zrozumiana bo Dziewczyny są przekonane, że bardzo chce córeczkę ;-)szczebiotka nikt Cię źle nie zrozumiał![]()

Na tym Forum tez sa watki, gdzie mozna znalezc takie postawy. Podkreslam, ze nie odnosze tego do nikogo z tego grona, ale po prostu tak czasami ludzie reaguja
Bede dzwonic jeszcze po poudniu i zobaczymy.