reklama
truskafffka
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny
u mnie na wypisie pisze że właśnie D i K od 8 doby życia, jutro D jedzie kupić witaminki
i właśnie że K tylko przy karmieniu piersią i się zastanawiam, bo mała głównie na piersi, ale jednak zdarza się czasem że mm dostanie
u mnie na wypisie pisze że właśnie D i K od 8 doby życia, jutro D jedzie kupić witaminki
i właśnie że K tylko przy karmieniu piersią i się zastanawiam, bo mała głównie na piersi, ale jednak zdarza się czasem że mm dostanie
truskaffka - Jasiek tez praktycznie tylko na piersi, czasem dostanie jakieś 30 ml mm, więc w porównaniu do tego co wyciagnie przez cały dzień to nie jest dużo i ja podaję K+D... akurat mam kupione połączone, więc tak daję... ja daję w dzień, czasem przed południem, czasem po, jakoś problemów nie ma....
Deizzi - ciesze się, że chrzest sie udał i młody taki grzeczny
no i ze sam w łózeczku zaspyia :-)
Królowa - współczuje porodu - naprawdę się nacierpiałas kochana....
ale powiem Ci, że moja znajoma miala własnie vacuum przy pierwszym porodzie, a drugie urodziła naturalnie bez żadnych problemów... ale wcale Ci sie nie dziwię, że rozważasz cc....
mam nadzieję, że na fajną pediatre traficie.... i dobrze, że zółtaczka schodzi
ja staram się czytac co u Was, ale z pisaniem kiepsko
chociaz dzisiaj udalo mi się roztroić - równocześnie karmiłam Jaśka, głaskałam Adama po plecach i odrabialam z Maja lekcje
fajnie było 
spadam spać spokojnej nocki kochane
Deizzi - ciesze się, że chrzest sie udał i młody taki grzeczny
Królowa - współczuje porodu - naprawdę się nacierpiałas kochana....
ale powiem Ci, że moja znajoma miala własnie vacuum przy pierwszym porodzie, a drugie urodziła naturalnie bez żadnych problemów... ale wcale Ci sie nie dziwię, że rozważasz cc....
mam nadzieję, że na fajną pediatre traficie.... i dobrze, że zółtaczka schodzi
ja staram się czytac co u Was, ale z pisaniem kiepsko

spadam spać spokojnej nocki kochane

ja daje wit K+D razem przed myciem. u mnie na wypisie w zaleceniech ze wit K nie podawac jesli dzienna dawka mleka modyfikowanego przekracza 250ml. pozatym poki co mam sporo wolnego czasu .
szew nie goi sie najlepiej. a w pt mama mi zdejmuje go
Z ciekawosci uzywacie liści kapusty???
szew nie goi sie najlepiej. a w pt mama mi zdejmuje go
Z ciekawosci uzywacie liści kapusty???
u nas tylko wit D rano.
zukzon uzywalam w szpitalu jak mi cyce troche skamienialy. polozna mi dala zamrozone liscie
moj maly przespal dzis w nocy 6 godz
skoczylam na rowne nogi w nocy bo sie wystraszylam ze cos sie stalo:-(
zukzon uzywalam w szpitalu jak mi cyce troche skamienialy. polozna mi dala zamrozone liscie

moj maly przespal dzis w nocy 6 godz

natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Krolowa - kazdy lekarz mowi co innego. Mój mi powiedział, że mam karmić na żądanie. Nie musi być co 3 godziny, może być co godzinę albo co 6 - wtedy kiedy mały jest głodny. U nas częściej jest co godzinę
Ale to dlatego, że tak jak u Truskaffki, Filip traktuje cycka jak smoczek i jeszcze sie denerwuje, bo mu za duzo mleka z niego leci, a on chce tylko pomlaskać a nie jesc
Mam problem z usypianiem młodego. Jak nie czuje mojej ręki, to w ogóle nie chce spać:| Nie wiem jak mam go do łóżeczka przyzwyczaić:|
A co do pampersów - Filip też miał uczulenie na te zielone - potwierdzam - białe są rewelacyjne: Teraz mamy jeszcze z belli większy rozmiar i też jestem zadowolona a pupa nieodparzona
Mam problem z usypianiem młodego. Jak nie czuje mojej ręki, to w ogóle nie chce spać:| Nie wiem jak mam go do łóżeczka przyzwyczaić:|
A co do pampersów - Filip też miał uczulenie na te zielone - potwierdzam - białe są rewelacyjne: Teraz mamy jeszcze z belli większy rozmiar i też jestem zadowolona a pupa nieodparzona
Noelka znm ten bol czekania nic tylo nerwy kiedy wreszcie. No ale za dwa dni juz bedziesz po 
Natalia tez mam ten problem. Alex chce byc non stop na rekach za dnia nie spi wcale a mowia ze noworodki spia. Ob nic tylko jape drze jak go klade juz mam powoli dosc a jeszcze jestem u mojej mamy i opiekuje sie bratanicami bo moja mama trafila wczoraj do szpitala i dzieci same zostaly. Jestem już padnieta ><
Natalia tez mam ten problem. Alex chce byc non stop na rekach za dnia nie spi wcale a mowia ze noworodki spia. Ob nic tylko jape drze jak go klade juz mam powoli dosc a jeszcze jestem u mojej mamy i opiekuje sie bratanicami bo moja mama trafila wczoraj do szpitala i dzieci same zostaly. Jestem już padnieta ><
reklama