Super [emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W jakim mieście będziesz rodzic?
Też się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze
Powodzenia dziewczyny na swoich wizytach
Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak?![]()
J o czymś takim nie słyszałam?!
Z kim musialas sie umówić na takie spotkanie?
A ja nie mam biorą to co im się należyDo "samotnych matek" nie mam pretensji, ale do kobiet, które żyją w związku, a pobierają świadczenia . Powinni dokładniej to sprawdzać
[emoji173][emoji173]
Suuper [emoji16]Ja już po - lekarz powiedział, że będzie dziewczynka - sam z siebie, więc był chyba pewnien, chociaż to 12 tydz 3 dzień.
CTL 59,5 mm a NT 1,47 mm, poza tym rowniez wszystko jest w porzadku, więc jestem uspokojona.
Pięknie było widać malucha na monitorze, aż byłam w szoku!
Mam nadzieję, że u Was dziewczyny też wszystko dobrze? :-)
O rany, strasznie długo.Nieistotna teraz musi czekac na wyniki papy i amniopunkcje także do 4 tyg to potrwa zanim dowie sie jaka jest diagnoza
Najgorsze wlasnie to czekanie, musimy trzymac kciuki za niaO rany, strasznie długo.Współczuję.
To niesprawiedliwe, że tak się dzieje.![]()
Przepraszam, że zapytałam. Jej już i tak pewnie jest wystarczająco ciężko.
U mnie nawet po batoniku nic :-) dajemy odpoczac dzidzi I o 13 ostatnia proba. Sam lekarz mega sympatyczy I teraz mi powiedzial zebym nie brala tego na pewno, ale dla niego na 90% chlopak.To zależy mój był wkurzony że dziecko się ruszalo.. ale jak chcesz rozruszać idź na spacer przed wizytą i wypij sok pomarańczowy cappiu mnie przez to bardzo ruchliwe było