Jaasna
Fanka BB :)
Ja zażywam i sobie chwalęWłaśnie siedzę i pracuję w domkuI przerwa na drugie śniadanie i forum. Później mam kosmetyczkę (Stópki) i endokrynologa.
Czy któraś jako preparat bierze Doppel Hertz Mama Premium?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zażywam i sobie chwalęWłaśnie siedzę i pracuję w domkuI przerwa na drugie śniadanie i forum. Później mam kosmetyczkę (Stópki) i endokrynologa.
Fajny lekarz i dobrze, że masz do niego niedalekoJa przeciez nie czasu kam tych godzin w poczekalni. Jestem teraz u mamy na plotach a starszak u niani. Mialam wrocic po badadaniu do pracy ale uzgodnilismy z kierownikiem ze bez sensu wracac a na 13 znowu wychodzic I mam wolne :-)
Z lekarzem tez tak normalnie sobie uzgodlismy ze te pomiary co zrobilismy w razie wco wystarcza ale skoro mieszkam niedaleko I nie mam problemu zeby podjechac to sprobujemy jeszcze raz o 13.
Fajny lekarz i dobrze, że masz do niego niedalekoJa przeciez nie czasu kam tych godzin w poczekalni. Jestem teraz u mamy na plotach a starszak u niani. Mialam wrocic po badadaniu do pracy ale uzgodnilismy z kierownikiem ze bez sensu wracac a na 13 znowu wychodzic I mam wolne :-)
Z lekarzem tez tak normalnie sobie uzgodlismy ze te pomiary co zrobilismy w razie wco wystarcza ale skoro mieszkam niedaleko I nie mam problemu zeby podjechac to sprobujemy jeszcze raz o 13.
To jak ja do swojego mam kawalek ,ale jak jest dobry to nie ma co kilometry nie wazneFajny lekarz i dobrze, że masz do niego niedaleko
Ja do swojego profesorka musiałam wtedy pojechać 50 km, także trzeba było kombinować i czekać na miejscu![]()
Właśnie siedzę i pracuję w domkuI przerwa na drugie śniadanie i forum. Później mam kosmetyczkę (Stópki) i endokrynologa.
Tak szybko było prenatalne na nfz. :/To niezle u mnie zwykła wizyta trwa 30min,a to na nfz czy ten do którego chodzisz twoj osobisty
A ty chodzisz do tego lekarza zawsze,czy tylko prenatalne tam byly. Sa takie typy wlasnie, nie wiem jak on w 10 min mogl dobrze wykonac badanie co za czlowiekTak szybko było prenatalne na nfz. :/
U mnie tez [emoji846]Co do syfów na twarzy,chyba zaczynają znikać....ale ciiii bo wrócą he he