Papillonek1980
Fanka BB :)
Fakt, moja malusia spała w idealnej pozycji (jak dzidzia w kołysce)
nie ruszała się. Dopiero na przepływach zdenerwowała się, zakryła twarz i odmówiła współpracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już niedługoTak drugi trymestr gratulacje tez juz chce
Ja czuje jak długo siedzę, a w pracy siedzie kilka godzin. Tak mi nie wygodnie ze co chwile zmieniam pozycję. W sumie nie wiem czy to można nazwać bólem... ale czuję brzuch...Dziewczyny odczuwacie takie kolkowe krótkotrwałe bóle? Dodatkowo mam takie uczucie pełności w podbrzuszu. Nie chce panikować bo wizyta za tydzień. To rozciąganie?
Miałam rwę kulszową tylko w poprzedniej ciąży, ale za to 3 razy (w każdym trymestrze) i ból taki jak opisujesz przez kilka dni, później samoistnie przechodziło.Mnie boli w posladku ta kość i ciągnie do nogi aż[emoji53]nie jest to fajne.boli mnie przy każdym ruchu,spotkaniu i podnoszeniu nogi[emoji21]mam leżeć dużo i mało się schylac.
Ja teraz brałam dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat.ahhh miesiac temu zepsuła mi sie zmywarka (pół roku po gwarancji) a teraz piore pranie i pralka cos za bardzo hałasuje tez z nia coś nie tak a tez moze 3 lata tylllo ma buuuuuuuuuuuu
nastepnym razem tez o tym pomyślllęJa teraz brałam dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat.
Mi pralka też halasujeahhh miesiac temu zepsuła mi sie zmywarka (pół roku po gwarancji) a teraz piore pranie i pralka cos za bardzo hałasuje tez z nia coś nie tak a tez moze 3 lata tylllo ma buuuuuuuuuuuu