reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry wszystkim... ja też z tych które nie wyobrażają sobie życie bez prawa jazdy. Mam je już ponad 10 lat, swoje auto i niezależność od męża jeżeli trzeba gdzieś jechać, niestety jego zawód nie pozwala na to by był na moje zawołanie i mnie woził :wink:

reklama
Ja widzę zmiane w zachowaniu. Ciagle chce na kolana i leży przy brzuchu A wcześniej nie lubial takiego leżenia bo za gorąco :/ A teraz śpi na moim brzuchu przykryty szlafrokiem. Ewidentnie zmiana zachowania
No nasz zawsze przytulanka, jednak teraz chyba częściej do brzuszka lgnie [emoji6]
A moja psia się czegoś najadła i idziemy do weta. Znowu. :( Gorzej jak z dzieckiem. Wyjde bez kagańca i śmieci zjada.
Ojjj biedna psina...mój już od odłuższego czasu leki codziennie bierze, ale czego się nie robi dla tego psiaka [emoji7] w ogóle kiedyś w ciągu tygodnia to 600 zł na niego wydaliśmy ale życie pancia uratowała [emoji7]

Zagryzła syrop lizakiem :) o 16 i tak idziemy do lekarza bo już słuchać się tego kszlu nie da - strasznie ją męczy. Mamy taki zestaw leków (po konsultacji tel z moją ciocią lekarką) że powinien pomóc. Ale wolę żeby ją ktoś osłuchał.

Moja do 1 klasy idzie. I ten plecak to była moja zmora. Online nie chciałam kupować a jak przymierzała to wszystkie wielkie takie... Tej jest pierwszy dobry i spełniający moje wymagania - usztywniane plecy z siateczką usztywniany dół (sam stoi jak go postawi), możliwość powiększenia na przyszłość, i coś co mnie mega ucieszyło (a nie wiedziałam że można) to kieszonka termiczna najedzenie - będę mogła robić kanapki z wędliną bez obaw że się popsują :)
To jak mój do pierwszej wiec sie zacznie poki co jeszcze nic nie kupiłam,nawet nie wiem jakie zeszyty czy ksiazki. Ha i ta wyprawka 300plus jak plecak i piórnik itp to taki koszt,a gdzie ksiazki i reszta

To jak mój do pierwszej wiec sie zacznie poki co jeszcze nic nie kupiłam,nawet nie wiem jakie zeszyty czy ksiazki. Ha i ta wyprawka 300plus jak plecak i piórnik itp to taki koszt,a gdzie ksiazki i reszta
No ja też poza plecakiem nic nie mam. Szukam piórnika właśnie...
U nas tylko do religii trzeba książki kupić. Reszta z biblioteki. Plecak 170 więc z 300+ coś tam jeszcze jej zostało :)
No nasz zawsze przytulanka, jednak teraz chyba częściej do brzuszka lgnie [emoji6]Ojjj biedna psina...mój już od odłuższego czasu leki codziennie bierze, ale czego się nie robi dla tego psiaka [emoji7] w ogóle kiedyś w ciągu tygodnia to 600 zł na niego wydaliśmy ale życie pancia uratowała [emoji7]
Ja się zbieram psychicznie do operacji za 800 zł... Bo jej wypada rzepka w kolanie i wet powiedział że operacja raczej jej nie ominie :(

No ja też poza plecakiem nic nie mam. Szukam piórnika właśnie...
U nas tylko do religii trzeba książki kupić. Reszta z biblioteki. Plecak 170 więc z 300+ coś tam jeszcze jej zostało :)

Ja się zbieram psychicznie do operacji za 800 zł... Bo jej wypada rzepka w kolanie i wet powiedział że operacja raczej jej nie ominie :(
A oni nie maja ćwiczeń które sa jednorazowe? Bo u nas nawet nikt nie sprzedaje zadnych książek po pierwszo klasistach

Gratulacje szczęśliwych wizyt :)

Chciałam się pochwalić swoim dziełem , jak się dowiedziałam o ciąży postanowiłam , że nauczę się szyć, bo zawsze sporo się zaoszczędzi , (szybko poszłam na L4 ) i nie będę się nudzić , tak dziś skończyłam swoją poduchę 3 w 1 :)
Poduchę miałam w planach kupić , bo śpie sporą częścią na brzuchu i już mi to przeszkadza , dziś będę testować :D

Super ta poducha :) to pewnie do łóżeczka też sobie poszyjesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry