Adeline89
Fanka BB :)
Ten jest cudny,ale ta kasaJa kota też bym mogła mieć brytyjskie mi się podobają![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten jest cudny,ale ta kasaJa kota też bym mogła mieć brytyjskie mi się podobają![]()
Dokładnie nie ma co gdybac zrobić trzeba i juz. Tym bardziej,ze tamten wynik dawno robiłam to cukier mógłby mi skoczyc jeszcze bardziejJa w pierwszej ciąży miałam 97 i ginekolog nic z tym nie robił ale w połowie ciąży wyszła mi cukrzyca i musiałach chodzić do poradni. Diabetolog stwierdził wtedy że z wynikiem 97 powinnam już wtedy do nich przyjść.
W moczy też mam podwyżsxone ph i mam pić kwaśne rzeczy aby nic się nie przyplątało a wydaje mi się że to przez to że mało piłam i zaczełam się odwadniać.
Zrobisz ponowny wynik i zobaczysz czy będzie się różnił.
Mysle,ze o 20 zjem to starczy , tylko cos normalnego,a nie slodycze [emoji23]Musiałabyś poczytać bo chyba przerwa po posiłku nie moze być tez dłuższa niż 8h bo to zakłamuje wynik i chyba warto jeść reguralnie dzień czy dwa przed badaniem
Norma jest do 92 chybaJa miałam 84 wiem że w normie było i gin tez nic nie mówił żeby było za wysoko.
Nawet tej zwykłej bez obciazenia przewaznie w morfologi dajaWitam
Ja glukozy nie mialam jeszcze badaniej [emoji53]
Nie mam swoich wyników bo tam było do kiedy norma. Ginekolog wziął je do karty.Norma jest do 92 chyba
Tez chyba nie....Nawet tej zwykłej bez obciazenia przewaznie w morfologi daja