POWODZENIA [emoji57]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
POWODZENIA [emoji57]
Witajcie Mamusie, @Ewka_85 gratulacje
Nie jestem w stanie Was dziewczyny nadrobić, jakiś czas tu nie zaglądałam, dużo się działo. Ale akurat ostatni temat jest u nas bardzo aktualny. Glukoza z krwi wyszła 92,więc moja Dr od razu skierowała nas na krzywą i po badaniu okazało się, że na czczo jest ok(86) ale po godzinie od wypicia glukozy 208, a po 2h 172załamałam się... W poniedziałek mam wizytę u diabetologa, zobaczymy co powie
Dzień dobry,
Teraz moja gluzkoza chyba niecałe 90 była albo i mniej hehe nie pamiętam, a nie chce mi się z łóżka wstawać [emoji16] ale jak miałam w innej ciąży 91 to lekarz już obciążenie glukozą robił....
Co do kupowania to każdy ma swoje podejście [emoji6] ja chciałam w jednej ciąży na święta kupić córeczce książke i czytać do brzucha jednak jej nie wzięłam...kilka dni później straciliśmy księżniczkę. Także ja to na ostatnią chwilę wszystko [emoji6]
Zaczynamy drugi trymestr [emoji6]Zobacz załącznik 892806
Powiem tak.. co ma byc to bedzie i to czy kupisz wozek teraz czy pozniej nie ma na to wplywu. Jak jest dobra okazja to ja bym wziela ;-) sama mialam robic pozniej wyprawke ale pewnie jak poznam płeć i bedzie chlopak to bede juz polowala na paki z ciuszkami ;-)

Moj maz tez jest przeciwny kupowaniu wygnal by mnie jak bym jakies ciuszki przyniosla. Zreszta ja po tych zlych doświadczeniach nie chce nawet by mnie to nie radowalo. Wozek itp po urodzeniu dziecka badz przed samymym porodem takze szmat czasuKupilabym juz dzis najchetniej!
Ale maz tez wlasnie stwierdzil, ze na ogladanie to dobry czas ale na kupowanie jego zdaniem za wczesnie... A jak tu ogladac i nie kupowac?
Stwierdzilam, ze odpuszczam i nie ogladam w tym temacie juz NIC - jak bedzie pozniej zamieszanie, ze wszystko na raz kupic trzeba, to bede sie maial kogo czepiac!![]()