Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ściskam Cię mocno... bardzo mi przykro ;(Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ściskam Cię mocno... bardzo mi przykro ;(Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
PreglifeCo to za aplikacja?
Już po moja powiedziala ze mam podłogę myć na kolanach A nie sie oszczędzać... na szczęście mieszka daleko [emoji23] i nie zdzwonimy do siebie [emoji23]@kwasek typ mojej tesciowej i jej przesady.
Lancuszki nosicie na szyi? Bo moja teściowa już by biadolila
Bardzo mi przykroDziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów

Co ? Podłogę na kolanach,a to masz tyrac? HahaJuż po moja powiedziala ze mam podłogę myć na kolanach A nie sie oszczędzać... na szczęście mieszka daleko [emoji23] i nie zdzwonimy do siebie [emoji23]
U nas tylko w okolicy widze bebetto lucaDziewczynki, Bebetto jest naprawdę taki super, ekstra i bardzo się wyróżnia od konkurencji?![]()
No to było jej podejście ze mam sie nie oszczędzać i przygotować do porodu ze jak będę leżeć to nie poradzę sobie na porodowceCo ? Podłogę na kolanach,a to masz tyrac? Haha
Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów