Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może tym razem będzie lepiej i nie będzie się tak udzielać ?Ile ja zj*bek dostalam jak jadlam czekolade czy kawalek pizzy jak karmilam xP no i ka kp 1,5 mca gdzies;p i tesciowa butelki chciala mi wyrzucac i zmusic zebym dalej karmila a córcia na bebilonie pepti była bo miala skaze i strasznie sie darla a jak zaczela go jesc to szczesliwa dzidzia :d
Sukienka super! Ja niestety rzadko w sukienki wskauje.
Spodnie tez bardzo mi sie podonaja - ciazowe calkiem inaczej mi sie kojarzyly
Szkoda tylko, ze nie sa trosze dluzsze. Ale cos w tym stylu bede pewnie na jesien szukala!
Moja sie nie wtraca jako taka nie jest zla ,ale lubi doradzac [emoji23]bynajmniej jej sie wydaje,ze ma madre radyBoże..moja teściowa się nie wtrąca i chyba wie że innego wyjścia nie ma![]()
O rany to moja chyba nie jest aż tak zaawansowana@aga6
@Stokrotenka23 ach te mamy i teściowe, ja tez nie slucham robie co uwazam, jak sie dowie,ze w ciąży jestem,a lancuszek kupie to bedzie [emoji23] jak kiedys wieszalam pranie to krzyczala,ze pod sznurkami mam nie przechodzic. Ona na kazda rzecz ma przesad
Bardzo, bardzo mi przykroDziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Zalezy, co sie komu podoba, jak ze wszystkimDziewczynki, Bebetto jest naprawdę taki super, ekstra i bardzo się wyróżnia od konkurencji?![]()