reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ile ja zj*bek dostalam jak jadlam czekolade czy kawalek pizzy jak karmilam xP no i ka kp 1,5 mca gdzies;p i tesciowa butelki chciala mi wyrzucac i zmusic zebym dalej karmila a córcia na bebilonie pepti była bo miala skaze i strasznie sie darla a jak zaczela go jesc to szczesliwa dzidzia :d
Może tym razem będzie lepiej i nie będzie się tak udzielać ?

Sukienka super! Ja niestety rzadko w sukienki wskauje.
Spodnie tez bardzo mi sie podonaja - ciazowe calkiem inaczej mi sie kojarzyly :laugh2:
Szkoda tylko, ze nie sa trosze dluzsze. Ale cos w tym stylu bede pewnie na jesien szukala!

Ja bardzo lubię sukienki czy spódnice (łatwiej dobrać bluzkę i ją wyprać niż od razu sukienkę :)).
Mam prawie 174 wzrostu :) ale bardzo zgrabnie leżą :) Będę jeszcze szukała dłuższych, ale to później :)

Mnie na szczęście juz przy 2gim nikt nie doradzał. Jestem już za stara na takie mądrości mam czy tesciowych [emoji5] a przy trzecim niech nawet nie próbuja.
Dziewczyny choc jeszcze na to czas to radze Wam wybrac fajną polozna. Ja wybralam pierwsza lepsza tym razem bo akurat była w moim ośrodku, a byla troche zbyt narzucająca sie i bardzo mnie stresowala kazda wizyta... teraz wezme taką, która mialam przy pierwszym dziecku - taka całkiem do rzeczy. Ta ostatnia kazala mi rozbierać dziecko do naga i budzic na karmienie...mimo że Dawidek mial 4050g przy urodzeniu u poprawnie przybieral.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry