monia_l
Wrześniowe mamy'07
Cudny odgłos [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]I jak wrażenia [emoji16][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudny odgłos [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]I jak wrażenia [emoji16][emoji16]
Łatwo odróżnić nasze tętno od tętna dzidziusia? [emoji3]Cudny odgłos [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Dzidzia ma 160-170, my ok. 60. Myślę, że łatwo.Łatwo odróżnić nasze tętno od tętna dzidziusia? [emoji3]
He he to ja wiem bo mam detektor [emoji6]Dzidzia ma 160-170, my ok. 60. Myślę, że łatwo.![]()
Można zamienić na ciążęMój kalendarzyk miesiączkowy do mnie przemawia,że zapomniałam wprowadzić miesiączkęZobacz załącznik 892833![]()
Ja mam Bebetto Ale podoba mi się Quinny. Szwagier miał i mi się bardzo podobał i się dobrze prowadził.
Ja mam ten wyswietlaczem i szukam tak zeby było powyzej 100 i znalazlam 160Łatwo odróżnić nasze tętno od tętna dzidziusia? [emoji3]
No to pięknie [emoji16]Ja mam ten wyswietlaczem i szukam tak zeby było powyzej 100 i znalazlam 160
Witamy i gratulacje! :-)Cześć dziewczyny. Chciałabym dołączyć
Wczoraj byłam na badaniu genetycznym w usg wszystko było w porządku, zostały tylko wyniki pappa. Wcześniej nie pisałam bo bałam się ze długo tu nie zostanę i nie chciałam zapeszyć
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie.
PS. W pierwszej ciąży też podglądałam forum i powiem że to bardzo przydatna rzecz. wielu rzeczy się dowiedziałam szczególnie jeśli chodzi o wyprawkę i powiem szczerze, ze tak byłam przygotowana ze nic mnie nie zaskoczyło. Doświadczenie innych mam-bezcenne![]()