reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Co do glukozy...nie ma co się nastawiać. Naczytałam się ze to niedobre i wymiotowac się chce i poszłam z takim nastawieniem. A dla mnie było" tylko" bardzo słodkie... I ostatecznie nie potrzebnie się stresowałam. Chociaż miło było się rozczarować:)
Każdy ma inny kubki smakowe dla mnie to bylo ciężkie do przelkniecia mialam odruchy wymiotne,a po godzinie musiałam leżeć na kozetce przez mdlosci i zawroty głowy.

Być chrzestna.... przecież nie wolno odmawiać... Dziewczyny zlitujcie się... wy wierzycie w te zabobony i przesądy?? Nie wierzę w żadne...
A z drugiej strony gdzie jest napisane, że nie wolno odmawiać....[emoji6]
Miałam sytuację, że odmówiłam bo było to w okropnym momencie mojego życia i to osoby,które nas strasznie potraktowały. Nie czuję się z tego powodu gorsza [emoji6]

reklama
Dziś uświadomiłam sobie że ta wyprawka to wyniesie mnie kupę kasy ! W najzwyklejszym Pepco 1 body to 9 zł... a ja nie mam nic, ani ubranek, ani łóżeczka, ani wózka, kosmetyków nie mam NIC !!! Czemu ja durna wywalilam te ciuszki z piwnicy.... stały tyle czasu i nie przeszkadzały .... jestem załamana :sad::hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry