Kasia323
Fanka BB :)
Niedawno sama tak miałam że dwa dni tak mnie cmiło... nie brałam żadnych leków...Zabijcie mnie dzisiaj !!! Albo głowę odkręćcie !!! Masakra, nie mam siły na nic, głowa boli, ruszyć nie mogę a tu ogarnąć coś trzeba

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niedawno sama tak miałam że dwa dni tak mnie cmiło... nie brałam żadnych leków...Zabijcie mnie dzisiaj !!! Albo głowę odkręćcie !!! Masakra, nie mam siły na nic, głowa boli, ruszyć nie mogę a tu ogarnąć coś trzeba

Bardzo współczuję [emoji20]I tu wlasnie jest problem u nas jeden anastezjolog na cały szpital, ostatnio czekalam dwie godziny na lyzeczkowanie i krew strumienieniami leciala,bo macica sie o kurczala wyrzucala wszystko. Raz pamietam,ze dziewczynie robili na zywca, bo anestezjologa nie bylo [emoji53]
Przy synku mialam klucia ale nic złego sie na szczęście nie działo. Często po długim spacerze lub wysilku.Słuchajcie a ja w nocy myślałam że nieba lizne.. przewracałam się z boku na bok i nagle tak strasznie mnie zakuło podbrzusze..miałyscie coś takiego?
![]()
To było tylko przy tym przywracaniu z boku na bokPrzy synku mialam klucia ale nic złego sie na szczęście nie działo. Często po długim spacerze lub wysilku.
A gdzie kupowałaś? Na razie moje są ok, ale pewnie już niedługoByłam dziś kupić majtki ciążowe, bo wczoraj ginekolog mnie opieprzyla że moje cisną mi macicepowiem Wam że rewelacja teraz nic mnie nie cisnie no i jest to czysta bawełna placilam 10 zł za sztukę
Zobacz załącznik 893130
bo to nie razSłuchajcie a ja w nocy myślałam że nieba lizne.. przewracałam się z boku na bok i nagle tak strasznie mnie zakuło podbrzusze..miałyscie coś takiego?
![]()
Na rynku , na Manhattanie w połowie drugiego rzędu przy wyjściu od strony leclercaA gdzie kupowałaś? Na razie moje są ok, ale pewnie już niedługo![]()