Beata86
Fanka BB :)
Dzień dobry [emoji4] ja już na nogach i zbieram się do pracy... dobrze ze już piątek i później dwa dni wolnego
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny!
Witam, też sie bardzo cieszę że piatek już i weekend odpoczynek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry [emoji4] ja już na nogach i zbieram się do pracy... dobrze ze już piątek i później dwa dni wolnego
Czyli planujesz iść od listopadaJa juz w pracy, zaczynam odliczać dni do zwolnienia, 61miłego dnia dziewczyny!
Będzie dobrze na pewnoCześć. Jeszcze kilka godzin i mam nadzieję będę mogla pochwalić się badaniami prenatalnymi. Trochę sie denerwuje![]()
Hej kobitki, ja już od 5 na nogach i właśnie jestem w drodze do pracy. Dobrze, że już piątek to sobie wkońcu jutro odeśpieDzień dobry [emoji4] ja już na nogach i zbieram się do pracy... dobrze ze już piątek i później dwa dni wolnego
Czyli planujesz iść od listopadaja też
![]()
Trzymam kciuki!!Cześć. Jeszcze kilka godzin i mam nadzieję będę mogla pochwalić się badaniami prenatalnymi. Trochę sie denerwuje![]()
Ja na najblizsze musze tylko mocz zrobic ;-) ufff! Nie beda mi dziur w rekach robic ;pBędzie dobrze na pewnotrzymam kciuki
Jadę zrobić badania dostałam skierowanie na morfologie i mocz![]()
OdpoczywajHej kobitki, ja już od 5 na nogach i właśnie jestem w drodze do pracy. Dobrze, że już piątek to sobie wkońcu jutro odeśpiea potem 2 tyg. urlopu
życze wszystkim samych pozytywnych wieści dzisiaj
![]()