Papillonek1980
Fanka BB :)
U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.Wszyscy się śmieją, że dziewczynki są droższe w utrzymaniu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.Wszyscy się śmieją, że dziewczynki są droższe w utrzymaniu![]()
144 to było 1 usg w bardzo wczesnej ciąży 7 ty i 3 dni.Chwilunia, a tętno w normie nie ma być 160-180? 140 to wczesna ciąża, mało.
To jak u mnie, lego idzie pełna para [emoji23]U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.![]()
Coz to za hobby?U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.![]()
Ja tez juz bym chciala wiedziec.. jeszcze tyle dni do 13.09:dAle Wam dziewczyny zazdroszczę, że znacie już płeć, nie mogę się tego doczekać! Obiecałam sobie nic nie kupować dzidziusiowi, dopóki nie poznam jego płci
Ja od 6 na nogach, spać nie mogę, wróciły niestety mdłości, a posprzątać ktoś musi
Miłej soboty!
Tak, 13.09;-) no i ma juz mi powiedziec;pZaczynam myśleć, że też już sobie nie pośpię, teraz mi się nie chce, potem dzidziuś nie da spać, a jak się uda po roku zajść ponownie w ciążę, to znów nie będę spałaWidocznie matki nie muszą tyle spać
13.09 masz USG? lekarz coś mówił o płci na następnym badaniu? ja to pewnie dopiero za miesiąc się dowiem
![]()
Jest nadzieja, ze nie będzie źleU mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.![]()
No lego drogie, to faktTo jak u mnie, lego idzie pełna para [emoji23]