reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Zazdroszczę z tym spaniem! Będę trzymać kciuki za syna, życzę miłej zabawy! :)

Też tak chce !

Mam dokładnie to samo.. A jak już zasnę to jakieś głupie sny albo że poronilam albo że pije dużą ilość Alko choć wiem że w ciazy jestem ..
Mi sie tez koszmary snia ,dzisiaj snilo mi sie,ze skalam jak durna na trampolinie,a później plakalam co ja zrobiłam przecież w ciąży jestem

reklama
A ja tak z innej beczki, ale temat również związany z łóżkiem, jak Wasze libido na chwilę obecną ? Moje od tygodnia sięga dna :dry:l
Chyba wzrasta, ale moje libido normalnie to jakiś poziom 0, a teraz uwazam ze nawet mam o poziom wyżej [emoji16]
Mnie ostatnio nic się nie sni albo nie pamiętam. Raz sniło mi się że urodziłam dziecko bez rączek.... dobrze że to tylko sny....
Matko :O dobrze że to tylko sen...

Ja też zaczelam snic, a nie snilam - nie wchodziłam w taka mocna fazę snu pracując normalnie. Wydaje mi sie ze żyłam na tyle dużym stresie ze nie umiałam odpoczywać. A teraz ? Po 2-3sny!

Ja to nie mogę spać bo moje dziecko jutro pierwszy dzień do przedszkola. Jak w tygodniu ktoś się mnie pytał o to, to od razu w nocy spać nie mogłam. On oczywiście jest dla przedszkola na "nie", ale daje mu tydzień i się przyzwyczai. Do tego, że rano wstaje i jest zawożony jest nauczony, ale do tej pory jechał do niani...

reklama
Oj ja też kiepskie nocki budze się z pełnym pęcherzem z 2 3 razy wkurza mnie to strasznie. Na brzuchu spać powoli nie moge a uwielbiam wiec tez mnie to wkurza. I jeszcze dziś mnie ból piersi budził. No mówię już szału zaraz dostane. Co do snów mi od zawsze sie śnią po dwa czy nawet trzy jednej nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry